Γαβαλάς: «Ήμουν παντρεμένος με γυναίκα όταν άρχισα να κουνάω…»
Αποκάλυψη Γαβαλά: «Ήμουν παντρεμένος με γυναίκα όταν άρχισα να κουνάω…»

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου από γυναίκα υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα για 9 χρόνια και πως χώρισαν όταν άρχισε να κουνάει το χέρι λίγο περίεργα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Μαντάμ Σουσού», ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Η πιο σπουδαία πρόταση γάμου που μου έχει γίνει είναι… η πρόταση από γυναίκα.

Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο, ζήσαμε στην Ιταλία. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ζήσαμε μαζί 9 χρόνια στην Ιταλία και μετά εγώ άρχισα να κουνάω το χέρι λίγο περίεργα… Και μου λέει

«Με διώχνεις;» και της έλεγα «ναι». Σηκώνει κι αυτή το χέρι και μου κάνει έτσι «goodbye». Από τα 30 μου και μετά τις γυναίκες τις βλέπω μόνο στο κομμωτήριο».

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε και την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση. Όπως είπε: «Είδα ότι και καλά τη βουτιά που έκανε και καλά ως «Δεν με ενδιαφέρει που είμαι χοντρός και το πουλάω γιατί ο Λάτσιος μου είπε ότι είναι ok να πουλάω και αυτό» ότι σηκώθηκε, είχε μια άνωση η γύρω περιοχή που βράχηκαν 3 στρέμματα γύρω γύρω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications