Ο Τραμπ απέρριψε πρόταση του περιοδικού «Time» να τον επιλέξει για «Πρόσωπο του 2017»
Ο Τραμπ απέρριψε πρόταση του περιοδικού «Time» να τον επιλέξει για «Πρόσωπο του 2017»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι απέρριψε μια πρόταση του αμερικανικού περιοδικού «Time» να τον επιλέξει για «Πρόσωπο του 2017», ενοχλημένος ότι υπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα επιλεγεί αυτός τελικά.

«Το Time Magazine με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι ΙΣΩΣ με επιλέξει για «Πρόσωπο της χρονιάς», όπως πέρυσι, όμως έπρεπε να δώσω μια συνέντευξη και να συμφωνήσω σε μια μεγάλη φωτογράφιση», έγραψε στο Twitter o Τραμπ.

«Τους απάντησα ότι το ίσως δεν μου αρκεί και αρνήθηκα. Παρόλα αυτά ευχαριστώ!», πρόσθεσε.

Το αμερικανικό περιοδικό αντέδρασε χθες, χωρίς όμως να διαψεύσει επισήμως ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα ήταν η επιλογή του για το «Πρόσωπο του 2017».

«Ο πρόεδρος κάνει λάθος σχετικά με τον τρόπο που επιλέγουμε την προσωπικότητα της χρονιάς. Το TIME δεν σχολιάσει την επιλογή του πριν τη δημοσιοποιήσει, κάτι που γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου», ανέφερε στο Twitter.

Ο Τραμπ είχε επιλεγεί το 2016, τη χρονιά που εξελέγη στον Λευκό Οίκο, για «Πρόσωπο της χρονιάς», με το περιοδικό να υπερασπίζεται την απόφασή του σχολιάζοντας ότι επιλέγει κάθε χρόνο μια προσωπικότητα, «η οποία σημάδεψε τα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, είτε για καλό είτε για κακό».

Αν πατήστε Trump nazi θα βρείτε πολλές τέτοιες φώτο απο αριστερούς ,μέρα νύχτα τον έλεγαν ναζι στην Αμερική αλλα εκεί δεν πέρασε η προπαγάνδα τους οπως στο ελλαδιστάν, οι κομμουνιστες κατάσφαξαν τους μίσους Έλληνες το 40 ακόμα και εισαγόμενους Σλάβους κομμουνιστές έφεραν απο την Βουλγαρία οι οποίοι μετα την σφαγή 1945-1950 έμειναν εδώ δεν έφυγαν! , ένα σορό στοιχεία και φώτο υπάρχουν, και λένε οτι οι "κακοί ναζι" σκότωσαν και έκαναν "ολοκαύτωμα" μερικούς απο δαύτους που δεν ειναι Έλληνες καν! ούτε λόγος για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σφαγής του Βελουχιώτη στην Πελοπόννησο και φυσικά ούτε λόγος για το παιδομάζωμα,πιο ηλίθιοι πεθαίνεις! για αυτούς που έβγαλαν τους απόγονους των χασάπηδων ΣΥΡΙΖΑ να σωθούν !

Αρκεί που τους λένε οτι οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά!όταν ειναι αριστερή η Γερμανία απο το 1945, μα καλα δεν ξέρουν ποιοι κέρδισαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο? μέχρι και στο Μετρό έκαναν προπαγάνδα για να "κτυπήσουν" την Χ.Α oι μογγολοκομμουνιστές...Φοβούμαι οτι οι πιο πολλοι νεοέλληνες ειναι εβραιοέλληνες πια και μογγολοαριστεροι πάρα απόγονοι των αρχαίων ! γιατί και η ηλιθιότητα έχει τα όρια της, κατα τα αλλα καυχιούνται όλοι οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων! και οι κομμουνιστές που δηλώνουν ανθέλληνες τι ειναι? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Γράφεις πολλά σωστά πράγματα. Πρόσεξε λίγο την γραμματική σου και τους τονισμούς. Βλέπω σε πολλές λέξεις τον τόνο στην λήγουσα ενώ δεν πρεπει (στοιχειά, αντί στοιχεία, γυναικά, αντί γυναίκα, μετρά, αντί μέτρα). Συγχαρητήρια για την σελίδα σου. Επιτέλους μια φωνή που λέει την αλήθεια (με εξαίρεση την καταρριφθείσα ινδοευρωπαϊκή απάτη), για την Γερμανία και την λευκή φυλή.

ΑΤΟΜείπε...

Υπάρχει ένα θέμα με τους τόνους γιατί άλλη δουλειά έκανα επι χρονιά αντί να γράφω κείμενα οπως κάτι αργόσχολοι που γράφουν προπαγάνδες επι χρονιά, και στο αυτόματο για να βάλει τόνους μερικές φόρες τα βάζει λάθος ,όσο για την (καταρριφθείσα ινδοευρωπαϊκή απάτη) γνωρίζεις ποιος την "κατέρριψε"? αν οχι θα σου πω εγώ αν θέλεις έναν δοσίλογο πασοκο και τώρα αριστερός !!ειναι οι ίδιοι που λένε τις γνώστες προπαγάνδες! η διαστρέβλωση που έχουν κάνει διαχρονικά δεν περιγράφεται! και θελεις να μου πεις οτι αυτοι που ανακάλυψαν την Τροία που ηταν μύθος για τους άλλους έλεγαν αρλούμπες? δυστυχώς για εσάς οποιος ερευνήσει τα διαθέσιμα στοιχειά με καθαρό μυαλό καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα !υπάρχει ακόμα και γενετιστής μοριακής βιολογίας κτλ που τα λέει αυτα που φυσικά δεν τον βγάζουν πουθενά σε κανένα κανάλι ! Υπάρχουν πολλά στοιχειά που δεν τα βάζουμε καν γιατί τα κλέβουν άλλοι για δικά τους, και μετά λύπης διαπιστώθηκε οτι στην Ελλάδα κάπου το 50% 60% δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή, και εδώ πάλι ψεμματα λένε περί καθαρού DNA!

φοίνιξ.88είπε...

Γιώργο και αυτός λίγος αποδείχτηκε πολλά είπε λίγα έκανε ...ιδίος στην Αμερική τα πράγματα είναι προκαθορισμένα οποίος και να βγει κατά 90% θα ακολουθήσει σιγκεκρημενη πορεία (όπως και σε όλα τα ΚΥνωβουλια της δημοκρατίας) για να μην αναφερθώ πως υποδεχτηκε των Τσίμπλα,.καμία βοήθεια στην Ελλάδα με ελάφρυνση χρέους παρολου που στο Δ.Ν.Τ κάνει κουμάντο ή Αμερική,.. μακάρι να ήταν ναζι

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications