Ο κομμουνισμός κατάργησε την θανατική ποινή αφού διέπραξε δις εκτελέσεις,μέχρι να πάρει τον έλεγχο παντού! και επιβάλει δημοκρατία!
Ο κομμουνισμός κατάργησε την θανατική ποινή αφού διέπραξε δις εκτελέσεις,μέχρι να πάρει τον έλεγχο παντού! και επιβάλει δημοκρατία μετα τον κομμουνιστικό καθεστώς!

Τουρκιά :Το 1950 ετέθη το ζήτημα να αντικατασταθεί η εκτέλεση της θανατικής ποινής με κρέμασμα, από την ηλεκτρική καρέκλα, αλλά υπήρχε πρόβλημα με το ρεύμα και την υψηλή τάση.

Έτσι μέχρι την δεκαετία του '60 οι εκτελέσεις γινόταν σε ανοιχτούς χώρους. Παρά το ότι η πλειοψηφία των εκτελέσεων γίνονταν μετά τα μεσάνυχτα με το πρώτο φως της μέρας, οι χώροι γέμιζαν από άντρες-γυναίκες και παιδιά. Οι μεγάλες πλατείες των πόλεων μετατράπηκαν σε χώρους εκτέλεσης...

Ο Χιντίρ Ασλάν, θανατοποινίτης, είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για τον φόνο τριών αστυνομικών κατά τη διάρκεια ληστείας. Με απόφαση του δικαστηρίου, εκτελέστηκε στις 25 Οκτωβρίου 1984 - αυτός ήταν και ο τελευταίος.Οι μετέπειτα θανατικές ποινές, ακόμα κι αν αποφασίστηκαν από τα τουρκικά δικαστήρια, δεν εκτελέστηκαν ποτέ. Μέχρι το 2002, όταν καταργήθηκε η θανατική ποινή, καμία σχετική απόφαση δεν είχε εκτελεστεί.

Νομοθετικά καταργήθηκε στις 21 Ιουλίου 2004 - και πέρασε ως νόμος του κράτους στο τουρκικό Σύνταγμα. Τότε, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε την ικανοποίησή της για την κατάργηση από την Τουρκία της θανατικής ποινής σε όλες τις περιπτώσεις.

Πότε καταργήθηκε η θανατική ποινή στις "προοδευτικές" χώρες της Ευρώπης αφου έπεσε στα χεριά κομμουνιστών... Σήμερα οι Ευρωπαίοι επικρίνουν την Τουρκία για την επαναφορά της θανατικής, ωστόσο η ιστορία της Ευρώπης έχει αρκετό αίμα. Η Γαλλική Επανάσταση στέκει εμβληματική για την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στην Ευρώπη, εγκαινιάζοντας ταυτοχρόνως τη μοντέρνα εποχή για τη Δύση, το πλέον πασίγνωστο σύμβολό της δεν είναι άλλο από την αποτρόπαιη γκιλοτίνα.

Η μηχανή αυτή του θανάτου διαδραμάτισε κεφαλαιώδη ρόλο στα ταραγμένα χρόνια της λαϊκής εξέγερσης του 1789 και ήταν το πλέον προβεβλημένο μέσο εκτέλεσης. Πρόκειται για την εφεύρεση που έσπειρε τον τρόμο στους λαιμούς της γαλλικής άρχουσας τάξης και πολλών ακόμα υστερότερα.

Εδώ να σημειωθεί οτι η Γαλλία ως χώρα ηταν η πρώτη που έπεσε στα μασονικά χεριά στην Ευρώπη, και είχε τα μεγαλύτερα ποσοστά μη Ευρωπαίας φυλής (κομμουνιστες) μερικές δεκαετίες πίσω, οπως και τα μεγαλύτερα ποσοστά εβραϊκού αίματος απο τα μπασταρδεματα βάρβαρων που έκαναν εισβολή απο το Μαρόκο προς Ευρώπη...

Ηνωμένο Βασίλειο
Το Ηνωμένο Βασίλειο επέβαλε την θανατική ποινή από την ίδρυσή του, το 1707, μέχρι την κατάργησή της, τον 20ο αιώνα. Οι τελευταίες εκτελέσεις έγιναν το 1964 και χρησιμοποιήθηκε η αγχόνη. Η θανατική ποινή έπαψε να έχει εφαρμογή για την Μεγάλη Βρετανία το 1965, για δε την Βόρεια Ιρλανδία το 1973. Παρόλο που από το 1964 και μετά ουδέποτε εκτελέστηκε θανατική ποινή, νομοθετικά καταργήθηκε το 1998.

Γαλλία
Η θανατική ποινή εφαρμοζόταν στην Γαλλία από τον Μεσαίωνα μέχρι το 1977. Τότε έγινε η τελευταία εκτέλεση στην γκιλοτίνα η οποία ήταν η μόνη νόμιμη μέθοδος εκτέλεσης από τη Γαλλική Επανάσταση και μετά με την εξαίρεση των εκτελεστικών αποσπασμάτων για εγκλήματα κατά του κράτους. Με νόμο η θανατική ποινή καταργήθηκε στην Γαλλία το 1981.

Ιταλία
Στην Ιταλία η θανατική ποινή είχε καταργηθεί από το 1889. Ωστόσο επανήλθε το 1926 και κράτησε μέχρι το 1947. Πριν την ενοποίηση της Ιταλίας, το 1860, η θανατική ποινή εφαρμοζόταν σε όλα τα προ ένωσης κράτη, με εξαίρεση του κράτους της Τοσκάνης, όπου είχε καταργηθεί ήδη από το 1786. Οριστικά και με νόμο καταργήθηκε το 1948 αμέσως μετα σχεδόν την εξόντωση του Μουσολίνι .

Βέλγιο
Στο Βέλγιο η θανατική ποινή καταργήθηκε το 1996, τόσο για τα ποινικά όσο και για τα πολιτικά εγκλήματα, ωστόσο η κατάργηση της θανατικής ποινής πέρασε στην αναθεώρηση του Βελγικού Συντάγματος το 2005. Μάλιστα έκανε εισαγωγή γκιλοτίνες από τη Γαλλία για να εφαρμόσει την ποινή...

Ισπανία
Το 1978 η Ισπανία καταργεί την θανατική ποινή για τα ποινικά εγκλήματα, ενώ το 1995 επεκτείνει την κατάργηση και στα εγκλήματα πολέμου. Η θανατική ποινή στην Ισπανία εφαρμοζόταν με την μέθοδο του κολάρου στραγγαλισμού (garotte) και με αυτήν είχαν θανατωθεί το 1974 ο αναρχικός Salvador Puig Antich στην Βαρκελώνη.

Κατεχόμενη Γερμανία σχεδόν αμέσως μετα της κατάληψη της απο βάρβαρους κομμουνιστές Μογγόλους με όμβριους(μπολσεβίκοι) και την εξόντωση του Χίτλερ .
Η θανατική ποινή καταργήθηκε στην πρώην Δυτική Γερμανία το 1949 και στην πρώην Ανατολική το 1987. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, στην πρώην Δυτική Γερμανία έγιναν ελάχιστες εκτελέσεις. Στην πρώην Ανατολική Γερμανία ο τελευταίος πολίτης που εκτελέστηκε στο απόσπασμα ήταν ο Erwin Ηagedorn, για την σ@ξουαλική κακοποίηση και τον φόνο ενός παιδιού, το 1970.

Η τελευταία εκτέλεση στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, η θανατική ποινή καταργήθηκε επίσημα το 1993 και επικυρώθηκε συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001. Ο Βασίλης Λυμπέρης ήταν ο τελευταίος θανατοποινίτης που εκτελέστηκε επί ελληνικού εδάφους. εκτέλεσή του που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 25 Αυγούστου 1972, ήταν η τελευταία που έλαβε χώρα εντός ελληνικού εδάφους, καθώς η θανατική ποινή από το 1974 και μετά δεν εφαρμόστηκε ποτέ, μέχρι την κατάργησή της με νόμο.

Βλέπουμε λοιπόν οτι η κατάργησή έγινε μετα τους 2 παγκόσμιους πολέμους για να πάρουν ολο τον έλεγχο της Ευρώπης, μεταξύ 1947 -1970, εδώ υπάρχει ενα σοβαρό θέμα: πρώτα απο ολα όλες οι κατεχόμενες χώρες εχουν "δημοκρατία", γιατί; πρώτων η λεγόμενη δημοκρατία ειναι εβραϊκό δημιούργημα και όχι ελληνικό οπως ψευδώς έχουν χειραγωγήσει την μάζα να πιστεύει!!πόσοι το ξέρουν αυτο? να ξέρετε ποσά δεν ξέρετε!! ακομα και στα άπλα!, και καμιά χώρα με δημοκρατία δεν ξέφυγε απο τα εβραϊκά δεσμά, μόνιμος χρωστούν λεφτα στους Εβραίους τραπεζίτες!...

Στην αρχαία Ελλάδα και ειδικά αρχαία Σπάρτη,Μακεδονία κτλ (δωρική φυλή) είχαν κάτι σαν τον Εθνικοσοσιαλισμό γνωστό και ως ναζισμό! που ειναι οι ειδικοί εδώ? οι λεγόμενοι αρχαιολόγοι ιστορικοί με τα "πτυχία" και περγαμηνές να που οτι δεν ηταν ετσι; ειδικά σε αυτα τα θέματα καλυτερα να μην έχεις πτυχία καν!διότι η ιστορια διδάσκεται στα κολεγιά οπως θέλουν κάποιοι!και οχι η αληθινή! ετσι ο άλλος ο στόκος με πτυχίο έχει δεδομένα οτι του φυτέψουν! με αποτέλεσμα εξάπλωση της ηλιθιότητας!

Που ειναι τα τσογλάνια που το παίζουν και "ειδικοί", που έχουν πάρει εντολή να λένε για καθαρό DNA?? εκείνοι οι "ψυχολόγοι" που ακολουθούν το δόγμα του Εβραίου Σίγκμουντ Φρόυντ, (έβαλαν χέρι και στην ψυχολογία!) αντί να δουν οτι πίσω απο συμπεριφορές υπάρχει κάτι άλλο βαθύτερο! πόσο δε στους λεγόμενους κομμουνιστές αριστερούς; ειναι βάρβαρη φυλή, και απουσιάζει εντελώς απο το αδίσταχτο εγκέφαλο τους, οτι έχει σχέση με τον άνθρωπο: , ηθική, αρετή,άξιες κτλ, η κλινική εικόνα ενός αριστερού κομμουνιστή να μιλήσω στην γλώσσα τους:

Το σύνδρομο της βάσης του μετωπιαίου λοβού (Frontal Base Syndrome). Η χαρακτηριστική κλινική εικόνα του συνδρόμου της βάσης του μετωπιαίου λοβού εκδηλώνεται, κατά κανόνα, με άρση αναστολών και απρόσφορη έκφραση και εκδήλωση των ενστίκτων. Έτσι, οι ασθενείς αυτοί εμφανίζουν διαταραχές συναισθήματος, κυρίως με τη μορφή του ασταθούς και ευμετάβλητου συναισθήματος, απρόσφορες και μη ομόλογες συγκινησιακές εκφράσεις και εκδηλώσεις. Επίσης, παρουσιάζουν αυξημένη παρόρμηση με χαρακτηριστικά ευφορίας, που ενίοτε αγγίζει και τα όρια μίας μανιακής ή υπομανιακής κατάστασης.

Η απρόσφορη έκφραση των ενστίκτων μπορεί να εμφανιστεί με επιθετικές εκδηλώσεις θυμού, επιθετική αποστασιοποίηση καθώς και με αυξημένη γενετήσια δραστηριότητα. Τέλος, οι ασθενείς με σύνδρομο της βάσης του μετωπιαίου λοβού είναι δυνατόν, στο πλαίσιο άρσης ηθικών κανόνων και δεδομένων προτύπων συμπεριφοράς, να εκδηλώσουν αντικοινωνική συμπεριφορά και τελικά να παρουσιάσουν μία (βαριά) διαταραχή της όλης τους προσωπικότητας.

Όπως βλέπουμε παραπάνω έχουν σοβαρό πρόβλημα, και όταν έχουν τέτοια συμπεριφορά σε θέματα πολίτικης φαντάσου τι γίνεται στην ζωή τους.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications