Ο «ανήλικος» Αφγανός που βίασε και έπνιξε 19χρονη Γερμανίδα είναι μεταξύ 22 και 29 ετών
Ο «ανήλικος» Αφγανός που βίασε και έπνιξε 19χρονη Γερμανίδα είναι μεταξύ 22 και 29 ετών

Περίπου 25 ετών είναι ο Χουσεΐν Κ., ο Αφγανός που, σύμφωνα με τις κατηγορίες, τον Οκτώβριο του 2016 βίασε και σκότωσε 19χρονη Γερμανίδα στο Φράιμπουργκ, απεφάνθη ειδική επιστήμονας.

Ο νεαρός, ο οποίος είχε παλαιότερα επιτεθεί και σε φοιτήτρια στην Κέρκυρα, δήλωσε κατά την σύλληψή του ότι ήταν 17 ετών, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει ευνοϊκότερη μεταχείριση από τις γερμανικές δικαστικές Αρχές.

Ο προσδιορισμός της ηλικίας του Χουσεΐν Κ. έγινε από την καθηγήτρια Ανθρωπολογίας Ούρσουλα Βίτβερ Μπακόφεν του Ινστιτούτου Βιολογικής Ανθρωπολογίας του Φράιμπουργκ, με την εξέταση κυρίως της οστεΐνης ενός δοντιού που βρέθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου, αλλά και με άλλα στοιχεία τα οποία υποδεικνύουν το στάδιο ωριμότητας του ανθρώπινου σώματος.

Όπως σημείωσε η ανθρωπολόγος, ο νεαρός Αφγανός είναι κατά 99,7% μεταξύ 22,05 και 29,55 ετών.

Ο Χουσεΐν Κ., ο οποίος έφθασε στην Γερμανία το 2015 και καταγράφηκε ως «ασυνόδευτος πρόσφυγας», έχει ομολογήσει ότι βίασε την 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής Μαρία Λ. και κατόπιν την έπνιξε σε ποτάμι της περιοχής.

Από την ακριβή του ηλικία θα κριθεί εάν θα καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης ή σε ισόβια.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ηλιθιοφατσα του κερατα .. η μπαρμπυ σε αντρικη εκδοση . ο ανωμαλαρας .. 10 ισοβια , τα βρηκε και τα εκανε , εκει που τελειωσε η δημοκρατια της κοπελιτσας αρχισαν τα δικα του δικαιωματα σε μια ξενη χωρα . έρχονται σε ξενες χωρες ολα τα πιθικια παρανομα , και κανονουν και ολα τα αίσχη . αυτα που μαθαίνουν απο μικρα ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications