Νότης Σφακιανάκης: «Η Βανδή επιβάλλεται να μου πει συγγνώμη»
Νότης Σφακιανάκης: «Η Βανδή επιβάλλεται να μου πει συγγνώμη»

Ο Νότης, χθες, ήταν καλεσμένος στο late night show και ρωτήθηκε αν μιλά με τη Δέσποινα μετά την αποχώρησή της από το σχήμα το 2013.

Η Δέσποινα Βανδή το 2013 είχε αποχωρήσει από το σχήμα που ετοίμαζαν με τον Νότη Σφακιανάκη, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της από τις θετικές δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή. Η τραγουδίστρια με ανακοίνωση της στο facebook ξεκαθάρισε τη θέση της και κατέληγε γράφοντας ότι είναι παιδί μεταναστών.

Ο Νότης, χθες, ήταν καλεσμένος στο late night show και ρωτήθηκε αν μιλά με τη Δέσποινα μετά την αποχώρησή της από το σχήμα το 2013.

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα ο ίδιος μετανάστης» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχουν μιλήσει εκ τότε με τη Δέσποινα.

«Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει “συγγνώμη”. Επιβάλλεται να μου πει “συγγνώμη!”. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το late night:

ΥΓ : Σιγά μην ζητήσει συγνώμη! ετσι ειναι οι αριστερές! τα ίδια μου έκανε και μια αριστερή τότε που περίμενε "σωτηρία" απο το ΣΥΡΙΖΑ, όταν τις έλεγα οτι λένε ψεμματα και οι φώτο για δήθεν όπλα της Χ.Α ειναι άσχετες και απο το ίντερνετ! όσα στοιχειά και να τους δόσεις εκεί αυτοι!θα σου λένε το μαύρο άσπρο, η λογική έχει πάει περίπατο! γιατί εδώ δεν μιλάμε για κόμματα και "ιδεολογίας" αλλα για λογική και αντικειμενική σκέψη, τοτε ηταν που διαπιστώθηκε οτι ο αριστερισμός εκτός απο δόγμα ειναι κάτι άλλο πιο βάθη και οχι άπλα μια "ιδεολογία" που "τυχαια" ειναι υπέρ της μασονίας! με αλλα λογία αν η ιδεολογία σου έλεγε να πας να πνιγείς θα πήγαινες?...

Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. Αυτός είναι και ο ορισμός της Σχιζοφρένειας, “η επανάληψη της βλακείας”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications