23 Νοε 2017

Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του 37χρονου που τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι στην Γλυφάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του 37χρονου που τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι στην Γλυφάδα

Καρέ-καρέ φαίνεται στο βίντεο η σύλληψη ενός 37χρονου στην Γλυφάδα που εικάζεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα όταν επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς για μία κλήση της τροχαίας.

Όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, κ. Στράτος Μαυροειδάκος το πορτοφόλι που ο τροχονόμος είχε στην τσέπη του μπουφάν, στο ύψος της καρδιάς, τον έσωσε από ένα μοιραίο ίσως χτύπημα από το μαχαίρι του δράστη. Αντίθετα τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, ευτυχώς ελαφρά, ένας ειδικός φρουρός που ήταν εκτός υπηρεσίας και έσπευσε να βοηθήσει τους συναδέλφους του.

Στη Γλυφάδα σήμανε κόκκινος συναγερμός και η αστυνομία έστησε επιχείρηση για να συλλάβει τον 37χρονο, ο οποίος κρύφτηκε σε ένα κατάστημα οπτικών. Ο κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει και να εξελιχθεί σε τραγωδία ήταν μεγάλος, όπως είπε ο κ. Μαυροειδάκος. «Ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Δίπλα ήταν η παιδική χαρά και έπαιζαν παιδάκια, ενώ περισσότερα από 300 άτομα ήταν στην αγορά. Και υπήρχε ένα άτομο με δύο μαχαίρια στα χέρια, ο οποίος έτρεχε και έψαχνε να βρει καταφύγιο».

Στο βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφονται οι στιγμές αγωνίας. Αστυνομικοί βρίσκονται εκτός του καταστήματος οπτικών και προσπαθούν να πείσουν τον 37χρονο να παραδοθεί, ενώ ακούγονται ήχοι από ζημιές που προκαλεί ο δράστης εντός του καταστήματος, ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ.

Ξαφνικά, ο δράστης βγαίνει τρέχοντας από το κατάστημα και πέφτει πάνω σε ένα αυτοκίνητο, με τους αστυνομικούς να ορμούν πάνω του και να του περνούν χειροπέδες.

«Σε παρόμοιο περιστατικό στην Αμερική θα υπήρχε σίγουρα πυροβολισμός από την πλευρά των αστυνομικών. Όμως οι αστυνομικοί δεν έβγαλαν καν τα υπηρεσιακά τους όπλα και κατάφεραν να λήξουν αναίμακτα τα επεισόδιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, προσθέτοντας ότι τα Εξάρχεια είναι μία άλλη ιστορία: «Στα Εξάρχεια το θέμα είναι πολιτικό. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και έχουν δίκιο οι πολίτες που φωνάζουν».

pronews.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του 37χρονου που τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι στην Γλυφάδα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: