23 Νοε 2017

Μίνα Αρναούτη: «Φώναζα στον Παντελή να μην τρέχει – Με αγνόησε κι ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα» VIDEO

Μίνα Αρναούτη: «Φώναζα στον Παντελή να μην τρέχει – Με αγνόησε κι ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η Μίνα Αρναούτη, τόσο πριν από το δυστύχημα, όσο και μετά περιέγραψε καρέ – καρέ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία», η Μίνα αποκάλυψε πως είχε φοβηθεί από τον τρόπο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, καθώς, όπως υποστήριξε, έτρεχε πολύ όχι μόνο κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, αλλά και όταν πήγαν βόλτα στη Γλυφάδα. Ωστόσο, διευκρίνισε πως ο τραγουδιστής δεν φαινόταν μεθυσμένος, όταν πήρε το αυτοκίνητο.

«Ήρθε η ώρα να μιλήσω τώρα, γιατί τώρα συνήλθα από το σοκ. Έχω μία δικαστική απόφαση στα χέρια μου και θέλω να ακούσουν κι εμένα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη η Μίνα Αρναούτη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχθηκε για την επιθετική συμπεριφορά της όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. «Ήταν μία επίθεση γιατί κατέκριναν τη στάση μου. Ήταν φυσιολογική άμυνα. Δεχόμουν επικίνδυνη και αλλοπρόσαλλη επίθεση τόσους μήνες» αποκάλυψε η ίδια.

«Φοβόμουν. Του φώναζα να μην τρέχει τόσο. Εκείνος με αγνοούσε»

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η Μίνα Αρναούτη για τον τρόπο που ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε. «Έτρεχε από την αρχή. Από τότε που πήγαμε στη Γλυφάδα. Του έλεγα να μην τρέχει».

Έτρεχε κατά τη διάρκεια και του δυστυχήματος, αποκάλυψε η ίδια, λέγοντας μάλιστα, πως παρά τις εκκλήσεις της να συμμορφωθεί εκείνος ανέπτυξε κι άλλο ταχύτητα.

«Κατά την ώρα του δυστυχήματος είχε αναπτύξει ταχύτητα. Του είπα ''Παντελή μην τρέχεις, γιατί φοβάμαι'',αλλά εκείνος απλά αδιαφόρησε. Μάλιστα, είχα την αίσθηση ότι ανέπτυξε περισσότερη ταχύτητα. Επειδή πράγματι φοβήθηκα έβαλα ζώνη».

newsbomb

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μίνα Αρναούτη: «Φώναζα στον Παντελή να μην τρέχει – Με αγνόησε κι ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα» VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications