Μίνα Αρναούτη: «Φώναζα στον Παντελή να μην τρέχει – Με αγνόησε κι ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα» VIDEO
Μίνα Αρναούτη: «Φώναζα στον Παντελή να μην τρέχει – Με αγνόησε κι ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η Μίνα Αρναούτη, τόσο πριν από το δυστύχημα, όσο και μετά περιέγραψε καρέ – καρέ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία», η Μίνα αποκάλυψε πως είχε φοβηθεί από τον τρόπο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, καθώς, όπως υποστήριξε, έτρεχε πολύ όχι μόνο κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, αλλά και όταν πήγαν βόλτα στη Γλυφάδα. Ωστόσο, διευκρίνισε πως ο τραγουδιστής δεν φαινόταν μεθυσμένος, όταν πήρε το αυτοκίνητο.

«Ήρθε η ώρα να μιλήσω τώρα, γιατί τώρα συνήλθα από το σοκ. Έχω μία δικαστική απόφαση στα χέρια μου και θέλω να ακούσουν κι εμένα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη η Μίνα Αρναούτη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχθηκε για την επιθετική συμπεριφορά της όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. «Ήταν μία επίθεση γιατί κατέκριναν τη στάση μου. Ήταν φυσιολογική άμυνα. Δεχόμουν επικίνδυνη και αλλοπρόσαλλη επίθεση τόσους μήνες» αποκάλυψε η ίδια.

«Φοβόμουν. Του φώναζα να μην τρέχει τόσο. Εκείνος με αγνοούσε»

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η Μίνα Αρναούτη για τον τρόπο που ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε. «Έτρεχε από την αρχή. Από τότε που πήγαμε στη Γλυφάδα. Του έλεγα να μην τρέχει».

Έτρεχε κατά τη διάρκεια και του δυστυχήματος, αποκάλυψε η ίδια, λέγοντας μάλιστα, πως παρά τις εκκλήσεις της να συμμορφωθεί εκείνος ανέπτυξε κι άλλο ταχύτητα.

«Κατά την ώρα του δυστυχήματος είχε αναπτύξει ταχύτητα. Του είπα ''Παντελή μην τρέχεις, γιατί φοβάμαι'',αλλά εκείνος απλά αδιαφόρησε. Μάλιστα, είχα την αίσθηση ότι ανέπτυξε περισσότερη ταχύτητα. Επειδή πράγματι φοβήθηκα έβαλα ζώνη».

newsbomb

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications