Λεπέν ο κομμουνισμός ειναι εδώ για ποια δημοκρατία λέτε?  Αριστεροί της παίρνουν τη βουλευτική ασυλία γιατί ενόχλησε η αλήθεια για τους τρομοκράτες ISIS!!
 Λεπέν ο κομμουνισμός ειναι εδώ για ποια δημοκρατία λέτε?  Αριστεροί της παίρνουν τη βουλευτική ασυλία για «διανομή βίαιων εικόνων» των Ισλαμικού Κράτους!!!

Διαβάστε για τι γελοίο ισχυρισμό της παίρνουν τη βουλευτική ασυλία, δεν φτάνει που που έβγαλαν παράνομα τον πιόνι τους τον Μακρόν, δεν φτάνει που το ISIS ειναι εβραϊκό δημιούργημα, κυνηγούν με λυσσά σοβιετικού τύπου και με γελοίους τρόπους καθε μη δικούς τους , τελικά ο Χίτλερ επαληθεύεται, οχι μονο οτι οι μπολσεβίκοι Εβραίοι ηταν μια απειλή για όλη την Ευρώπη, αλλα και: Κομμουνιστές και αριστεροί υπεύθυνοι για τον ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας...

Ή Αξιοπρέπεια καί ή τιμή είναι τό όπλο, τό σπαθί γιά τούς εχθρούς μας. Είναι δυνατότεροι από εμάς καί ζούν ανάμεσά μας κομμουνιστές καί αριστεροί υπεύθυνοι γιά τόν ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας. Οί Εβραίοι εισέβαλαν στήν κυβέρνηση κλέβοντας τίς οικονομίες μας καί βιάζοντας τήν κληρονομιά μας. Τά κομμουνιστηκά κόμματα ελέγχονται από τούς εβραίους, γιαυτό πρέπει νά ενωθούμε καί νά τούς πολεμήσουμε Αδόλφος Χίτλερ

Το Γραφείο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης αποφάσισε σήμερα, έπειτα από δικαστικό αίτημα, να άρει τη βουλευτική ασυλία της Μαρίν Λεπέν, βουλευτή του Εθνικού Μετώπου, η οποία είχε διανείμει μέσω του Twitter φωτογραφίες ενός θύματος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, έγινε γνωστό από κοινοβουλευτικές πηγές.

Αυτή η άρση της ασυλίας θα επιτρέψει να επιδοθεί ένταλμα ώστε η βουλευτής της περιφέρειας Πα-ντε-Καλαί να ανταποκριθεί στις κλητεύσεις του δικαστή, σύμφωνα με τις πηγές αυτές.

Το Γραφείο, που αποτελεί το ανώτατο συλλογικό όργανο της Εθνοσυνέλευσης και αποτελείται από 22 βουλευτές, δεν αποφάνθηκε ως προς την ουσία του φακέλου που αφορά την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου, όπως συνήθως, αλλά ως προς τον σοβαρό, αξιόπιστο και ειλικρινή χαρακτήρα του αιτήματος της δικαιοσύνης.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το Γραφείο είχε άρει την ασυλία ενός άλλου βουλευτή συνεργαζόμενου με το Εθνικό Μέτωπο, του Ζιλμπέρ Κολάρ, για τους ίδιους λόγους.

Προκαταρκτική έρευνα άρχισε τον Δεκέμβριο του 2015 από την εισαγγελία της Ναντέρ σε βάρος του Κολάρ και της Λεπέν, τότε ευρωβουλευτών, για «διανομή βίαιων εικόνων», ενώ στη συνέχεια άρχισαν δύο χωριστές δικαστικές έρευνες.

Μ’ αυτές τις εικόνες που δημοσιοποίησαν στο Twitter ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για «τον αισχρό παραλληλισμό» ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος και το Εθνικό Μέτωπο που είχε κάνει, όπως υποστηρίζουν, ο δημοσιογράφος Ζαν-Ζακ Μπουρντέν στα δίκτυα BFMTV και RMC.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε δεχθεί τον Μάρτιο να άρει την ασυλία της Λεπέν.

Η τελευταία εξελέγη βουλευτής τον Ιούνιο και κατά συνέπεια έφυγε από το Ευρωκοινοβούλιο.

Κανένας βουλευτής δεν μπορεί να συλληφθεί ούτε να του επιβληθεί οποιοδήποτε άλλο μέτρο στέρησης ή περιορισμού της ελευθερίας του χωρίς την εξουσιοδοτηση του Γραφείου, εκτός αν πρόκειται για κακούργημα ή για κατάφωρο αδίκημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications