Κομμουνιστές καί αριστεροί υπεύθυνοι γιά τόν ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας
Κομμουνιστές καί αριστεροί υπεύθυνοι γιά τόν ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας

Ο Τίτλος κομμουνιστές καί αριστεροί υπεύθυνοι γιά τόν ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας, δεν το είπε κάποιος σήμερα!! ειναι απο τα λογία του Χίτλερ!αυτού του "δολοφόνου" οπως λένε 70+ χρονιά μέρα νύχτα οι συκοφάντες και αληθινοί δολοφόνοι της ανθρωπότητας! σαν να μην πέρασε μια μέρα:

Ή Αξιοπρέπεια καί ή τιμή είναι τό όπλο, τό σπαθί γιά τούς εχθρούς μας. Είναι δυνατότεροι από εμάς καί ζούν ανάμεσά μας κομμουνιστές καί αριστεροί υπεύθυνοι γιά τόν ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας. Οί Εβραίοι εισέβαλαν στήν κυβέρνηση κλέβοντας τίς οικονομίες μας καί βιάζοντας τήν κληρονομιά μας. Τά κομμουνιστηκά κόμματα ελέγχονται από τούς εβραίους, γιαυτό πρέπει νά ενωθούμε καί νά τούς πολεμήσουμε» Αδόλφος Χίτλερ

Ο λόγος που τον εχουν συκοφαντήσει τοσο πολύ: Στο "Κήρυγμα της εβδομάδας," 8 Μάιου του 1942, στο εβραϊκό Χρονικό έγραφαν το εξής: «Είμαστε ήδη σε πόλεμο με τον Hitler από την πρώτη μέρα που κέρδισε τις εκλογές και πήρε την εξουσία." Ο Sheldon Emry έγραψε: «Η Γερμανία είχε εκδώσει χρήμα χωρίς χρέος και άτοκα,από το 1935 και μετά, τρομάζοντας με την άνοδο της σε μια παγκόσμια δύναμη, μόλις σε 5 χρόνια.Η Γερμανία χρηματοδότησε ολόκληρη την κυβέρνηση της και τον πόλεμο του 1935-1945, χωρίς χρυσό και χωρίς χρέος, οι Εβραίοι έβαλαν ολόκληρο το καπιταλιστικό και κομμουνιστικό κόσμο για να καταστρέψει τη γερμανική δύναμη και να γυρίσουν την Ευρώπη πίσω κάτω από την μπότα των τραπεζιτών.Ένα τέτοιο οικονομικό θαύμα δεν εμφανίζεται στα σχολικά βιβλία των δημόσιων (κρατικών) σχολείων σήμερα. Όποιοι λένε κάτι αντίθετο απο αυτα, 3 εκδοχές υπάρχουν: η τον έχουν εξαπατήσει (αμόρφωτος ιστορικά με πτυχία), η ειναι αριστερό-κομμουνιστής(μόνιμος ψέμματα σε ολα)!οι ήμι-Οβριοί.

Ζούμε στήν εποχή τής απόλυτης ξεφτίλας του ανθρώπου. Ό δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήτο μία ολοκληρωτική προσπάθεια εκμηδενίσεως καί συντριβής τών δυνάμεων εκείνων τού μεσοπολέμου πού εξέφραζαν μία νέα έννοια Πανευρωπαϊκής ενώσεως, αλλά καί έναν νεωτερικό καί ριζοσπαστικό αναθεωρητισμό εναντίον τόσο τών δυτικών δημοκρατιών, όσο καί τού Σοβιετικού κομμουνισμού. Πάνε 70+ τόσα χρόνια από τότε πού ή Ευρώπη είπε όχι στόν εβραιοκαπιταλισμό.

70+ τόσα χρόνια μετά τήν ύστατη θυσία τών τελευταίων υπερασπιστών τής ελευθέρας Ευρώπης.

Οί νικητές σήμερα συνεχίζουν νά θριαμβολογούν χαιρέκεκα γιά τήν νίκη, αφορίζοντας τούς ηττημένους. Σήμερα μέ λύσσα αντικρύζουν τά τότε σύμβολα καί καταριούνται τούς Ναζί ψεύδονται μέρα νύχτα και τα εγκλήματα τους η τα έθαψαν η τα φόρτωσαν στους "κακούς ναζι"!. Αλλά ή σημερινή σήψη καί παρακμή δέν έχει σχέση μέ τούς ηττημένους αλλά είναι γέννημα θρέμμα τών νικητών.

Εάν χάσουμε αυτόν τόν πόλεμο, θά πούν ότι είμασταν οί πιό παρανοϊκοί εγκληματίες πού γνώρισε ή ανθρωπότητα. Εάν τόν κερδίσουμε θά μάς δοξάζουν γιά χίλια χρόνια Γιόζεφ Γκαίμπελς

Ό Κεραυνοβόλος πόλεμος (Blitzkrieg) απέτυχε, αλλά ή βροχή τής ερήμου, τής Γιουκοσλαβίας, τούς Αφγανιστάν, τού Ιράκ, τού Βιετνάμ, τού Παναμά, τών Μαλβίνας, τού Κοσόβου, τής Παλαιστίνης, τούς Λιβάνου, τής Αιγύπτου, Λιβύης επέτυχαν καί συνεχίζουν επιτυχώς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους χαρακτήρισε την εκτέλεση του Σαντάμ ως ένα "σημαντικό ορόσημο" στην "πορεία της χώρας προς την δημοκρατία, εκτιμώντας, όμως παράλληλα ότι η εκτέλεση δεν θα τερματίσει τη βία στο Ιράκ. Οι Αμερικανο-Σιωνιστές για άλλη μια φορά θυμίζουν την δίκη παρόδια της Νυρεμβέργης με βασανιστήρια που μονο τέρατα μπορούσαν να κάνουν να υπογράψουν αυτα που ήθελαν αυτοι, αλλά και τις εκτελέσεις των Ιαπώνων Εθνικιστών ηγετών.Για άλλη μια φορά πανηγυρίζουν για την εξόντωση ενός φανατικού αντιπάλου τους.

Ενός ανθρώπου που έστειλε απεριόριστη βοήθεια στην μαρτυρική γη της Παλαιστίνης, τσάκισε τους μαρξιστές στην χώρα του και έκανε το Ιράκ μια υπερδύναμη του Αραβικού κόσμου με το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στις Αραβικές χώρες και τον 6ο καλύτερο στρατό του κόσμου. Ενός ανθρώπου που είχε έμμεσες σχέσεις με φανατικούς υποστηρικτές του Εθνικοσοσιαλισμού και αγαπημένο του βιβλίο υπήρξε το ''Ο Αγών μου'' του Αδόλφου Χίτλερ.

Όμως η εκτέλεση του Σαντάμ τον κάνει ήρωα στα μάτια των Σουνιτών που αποτελούν την κύρια δύναμη αντίστασης στην κατοχή. Οι αμερικανοί με την εκτέλεση αυτή υπογράφουν την αποχώρηση τους από το Ιράκ, υπογράφουν το νέο Βιετνάμ. Οι 3000 νεκροί και 25.000 τραυματίες είναι μόνο η αρχή για την σύγχρονη Βαβέλ που λέγεται ΗΠΑ. Γύρω από την σορό του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Ιράκ υπήρξε χορός και πανηγυρισμοί...Ο Σαντάμ αρνούμενος να φορέσει την κουκούλα φτύνει το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο στα μούτρα άλλη μια φορά όπως τότε που φώναξε:

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ, ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΚΑΤΩ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!...... Την συνεχεία την ξέρετε!

Η Συριά τους εχει μείνει τώρα, οπως έλεγε και ο Andrew Winkler κάποτε: Ο Ιουδαϊσμός ειναι ψυχική ασθένεια κάτι ανάμεσα σε διπολική διαταραχή και ψυχοπάθεια. Είναι τρομοκράτες,εξαπατούν,ληστεύουν, εκμεταλλευτές, υποδουλώνουν, καταστρέφουν,κανουν βασανιστήρια,και δολοφονίες , ειναι μια σατανική λατρεία!.....

Είναι ακόμα κατι χειρότερο σύμφωνα με ερευνά !και κάποια στοιχειά που βρέθηκαν απο λεγόμενα των ίδιων μαλιστα!, μαζί με τον κομμουνισμό αριστερισμό αφου αυτοι τα δημιούργησαν, ειδικά για τα μούλικα τους,τους αριστεροκομμουνιστές και όσοι νομίζουν οτι όλοι αυτοι ειναι άπλα μια "ιδεολογία" ειναι γελασμένοι ειναι κάτι χειρότερο! ζουν αναμεσα σας και εκφυλίζουν τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα παντα! ΥΓ: φυλετική υγειά δεν υπάρχει όποτε εξαπλώνονται ...

Ο υπουργός δηθεν "προπαγάνδας" οπως σας πιπιλίζουν χρονιά ,γιατι ήξερε πολλά και έλεγε αλήθειες Γιόζεφ Γκαίμπελς :Καταρρέουμε... θα παρασύρουμε μαζί μας την ανθρωπότητα!", και δεν εννοούσε μονο την Γερμανία που ισωπεδωσαν ,βίασαν,σκότωσαν, έκαναν ολοκαύτωμα σε χιλιαδες άμαχους! οι θηριωδίες που εκαναν δεν περιγράφονται με λογία κανονική γενοκτονία,και την εκαναν κομμάτια και στο τέλος τσακώθηκαν και την χώρισαν στην μέση!(βλέπε τοίχος Βερολίνου) μπορείτε να κάντε μια μικρη ερευνά σε εφημερίδες την εποχής, άλλων χώρων πριν καν αρχίσει ο δεύτερος παγκόσμιος, να δείτε οτι γράφουν: Οι Ιουδαίοι κηρύσσουν τον πόλεμο στη Γερμανία !! Γιατί κατηγορούν τον Χίτλερ όλοι?, αφου οι Εβραίοι κήρυξαν τον πόλεμο και αιματοκύλησαν όλη την Ευρώπη! και όμως εχουν υιοθέτηση την κομμουνιστική προπαγάνδα απίστευτο; και όμως αληθινό! η αντίστροφη μέτρηση εχει αρχίσει!πέρασαν πολλά χρονιά μεχρι να μπουν σε όλες τις θέσεις κλειδιά κομμουνιστές ....Ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστες δεν ειναι άπλα μια "ιδεολογία"! το 40 ο εχθρός δεν ηταν οι "κακοί ναζι" που σας εχουν φλομώσει στα ψέμματα! είχαν και ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟ 1945-1950! πόσοι το ξέρουν??? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications