Δηλώσεις έκπληξη της Lady Gaga σχετικά με τους Illuminati: Λυπάμαι που πουλάω την ψυχή μου στους Illuminati και στις σκοτεινές δυνάμεις τους!
Δηλώσεις έκπληξη της Lady Gaga σχετικά με τους Illuminati: Λυπάμαι που πουλάω την ψυχή μου στους Illuminati και στις σκοτεινές δυνάμεις τους!

Η τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια στο Netflix: Σύμφωνα με το προσωπικό της παραγωγής, πολλές από τις σκηνές απο την συνέντευξη της που έδωσε κόπηκαν απο «άνωθεν εντολές».

Περιγράφοντας μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνές που κόπηκαν από την τελική επεξεργασία, το προσωπικό παραγωγής αποκάλυψε ότι η Gaga είχε μια συνάντηση με έναν καθολικό ιερέα για εξορκισμό! για να απελευθερώσει το σώμα της απο την «σκοτεινή πνευματικότητα» που μπήκε στο σώμα της! κατά τη διάρκεια που συμμετείχε σε "Σατανικές τελετές" στην αρχή της καριέρας της.

Περιγράφει πώς πρωτογνώρισε τους Illuminati και πως της είπαν να «δώσει την ψυχή της»!! λέει ότι αυτο έγινε σε ένα μπαρ στην ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης το 2006. Η Gaga περιέγραψε την εμπειρία ως "πολύ πραγματική" .« Ήμουν στη σκηνή μόλις είχε τελειώσει η παράσταση, ήταν μια καλή παράσταση, ένιωσα την αγάπη απο τα χειροκροτήματα του πλήθους». Όταν έφυγα απο την σκηνή είδα κάποιον να με περιμένει από το φωτισμό του τσιγάρου του, σκεπτόμενη οτι η βαθμολόγηση μου θα ηταν λίγο περισσότερη κοκαΐνη.

Τότε αυτός ο άνθρωπος, ένας παράξενος άνδρας με κοστούμι, μου μίλησε. "Ήταν απέναντι στον τοίχο, κάπνιζε και είπε:" Νομίζω ότι έχω αυτό που χρειάζεσαι, θέλεις; Τον ρώτησα τι ήταν αυτο. Νόμιζα ότι με πλησίαζε. "Αλλά χαμογέλασε και είπε:" Τα πάντα, την επιτυχία, την φήμη, τα πλούτη, την δύναμη, θέλεις τα πάντα; "Τον κοίταξα περίεργα. Δεν θα μπορούσα να το απαντήσω αμέσως.

Το κοίταξα σαν να ήταν ένα σκοτεινό κόσμημα από τον βαθύτερο ωκεανό. "Τον κοίταξα κατευθείαν στο μάτια και του είπα ότι ήθελα τα πάντα.".

Πριν γνωρίσει αυτόν τον άντρα που περιγράφεται ως «φωτισμένος πρίγκιπας», η Gaga είχε μικρή εμπορική επιτυχία και δημόσια αναγνώριση ως καλλιτέχνης ο οποία τραγουδούσε κυρίως σε μπαρ και ηταν σε παρακμιακά περιοδικά, η Gaga μπορούσε πετύχει σε όλα όσα ονειρευόταν με αντάλλαγμα ένα πράγμα: την «ψυχή» της. Δείτε ένα σχετικό βίντεο με αυτο το θέμα απο το κανάλι Total Expose

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Απλά με προεδρία Τράμπ θα κάνει λίγο διακοπούλες

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications