Κορυφαίος οικονομικός διευθυντής του Σόρος διατηρούσε μπουντρούμι διακίνησης γυναικών
Κορυφαίος οικονομικός διευθυντής του Σόρος διατηρούσε μπουντρούμι διακίνησης γυναικών

Αγωγή ύψους 27 εκατ. δολαρίων κατέθεσαν 3 μοντέλα από τη Φλόριδα ενάντια ενός πρώην διευθυντή διαχείρισης κεφαλαίων του George Soros.
Ο Howard 'Howie' Rubin, 62 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε στο Liar's Poker, ένα βιβλίο που περιγράφεται ότι «προσδιορίζει τη Wall Street», κατηγορείται για βιασμό, επίθεση, απαγωγή και εμπορία ανθρώπων.

Οι γυναίκες, δυο εκ των οποίων είναι κουνελάκια του Playboy, κατηγορούν τον Rubin ότι σε ένα ρετιρέ ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μανχάταν, κατέχει ένα μυστικό «μπουντρούμι σ@ξουαλικών παιχνιδιών, με μάσκες και συσκευές BDSM». Σε αυτό το ρετιρέ, οι γυναίκες φυλακίστηκαν ενώ ο Rubin τις μεταχειρίστηκε με βίαιο τρόπο.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Rubin έφερε τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη με τις πτήσεις JetBlue, αφού συνδέθηκε μαζί τους μέσω Instagram. Μόλις έφτασαν στο Μανχάταν, ο Rubin τις νάρκωσε, τις απήγαγε και τις έδεσε, ενώ στη συνέχεια τις χτύπησε βίαια και τις βίασε στο σ@ξουαλικό μπουντρούμι του. Στην καταγγελία δηλώνεται ότι χτύπησε μια γυναίκα τόσο σκληρά που πέθανε καθώς απαιτούσε να τον πει "μπαμπά".

«Θα σε βιάσω όπως βιάζω την κόρη μου», έλεγε σύμφωνα με τα δύο από τα υποτιθέμενα θύματα. Επιτέθηκε τότε και τη χτύπησε τόσο βίαια που ένα από τα χτυπήματά του έβγαλε το εμφύτευμα του στήθους της γυναίκας.
Όπως αναφέρει το Mail, λένε ότι κάλυψε τις βιαιοπραγίες και τις επιθέσεις και υποχώρησε πληρώνοντας έως και 5.000 δολάρια την καθεμία για να μη μιλήσουν.

Σύμφωνα με την αγωγή, οι συνεργάτες του Rubin, Stephanie Shon και Jennifer Powers - ​​πρώην μοντέλο που ισχυριζόταν ότι κοιμόταν με τον Rubin - ενήργησαν ως στρατολόγοι για το σαδιστικό του σχέδιο. Στα μοντέλα προσφέρθηκαν χιλιάδες δολάρια, έδωσαν πλούσια δώρα και αεροπορικά εισιτήρια για τη Νέα Υόρκη σε αντάλλαγμα για την «συντροφικότητα» τους προς τον Rubin.

"Η Shon ανέφερε ότι εργαζόταν για τον Howard Rubin και ότι αυτός, που είχε δει εικόνες της στο Instagram, θα ήθελε να τη συναντήσει στη Νέα Υόρκη. Ενώ η Shon αρχικά προσδιόρισε τον Rubin με το όνομά του, μετά επέμεινε η γυναίκα να τον αναφέρει μόνο ως «Η» για να προστατεύσει την ταυτότητα του», αναφέρει η αγωγή.

"Η Powers τη διαβεβαίωσε ότι ο Rubin ήταν" ένας υπέροχος τύπος "και δεν θα έκανε τίποτα που να την κάνει να αισθάνεται άβολα. Η Powers είπε ότι αν αισθανόταν άβολα, θα μπορούσε απλώς να ζητήσει να φύγει και όχι μόνο θα μπορούσε να το πράξει, αλλά θα πληρωνόταν και τα αρχικά 2.000 δολάρια για το χρόνο της", συνεχίζει.
Μόλις τα αεροπλάνα τους προσγειώθηκαν, αναγκάστηκαν να υπογράψουν συμφωνίες μη γνωστοποίησης πριν τους επιτραπεί να συναντήσουν τον δισεκατομμυριούχο.
Ο John Balestriere, δικηγόρος μιας εκ των γυναικών δήλωσε στη DailyMail.com:

Ενώ η αλαζονεία και η αυτοπροβολή μπορεί να πείθουν για ορισμένους άνδρες, ούτε τα χρήματα, ούτε η εξουσία δίνουν σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει θύμα μια γυναίκα. Είναι συλλογική μας ευθύνη να διασφαλίζουμε ότι οι φωνές των θυμάτων ακούγονται και ότι οι προνομιούχες θέσεις των καταχραστών δεν τους απαλλάσσουν από την απόδοση δικαιοσύνης.
Ο Balestriere συνέχισε να ενθαρρύνει τυχόν άλλα θύματά του να εμφανιστούν: "Καλούμε άλλα θύματα να επικοινωνήσουν μαζί μας". Ο κόσμος της οικονομικής ελίτ, όπως περιγράφεται εμπιστευτικά από ένα πρώην μέλος, είναι συχνά τρομακτικός και άρρωστος.

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications