5 Νοε 2017

Άρχισε πάλι την κλάψα ο εθνικός μιζαδόρος και ζητάει χάρες από τους δικαστές (vid)

Άρχισε πάλι την κλάψα  ζητάει χάρες από τους δικαστές (vid)

Αμίλητος πέρασε το πρώτο 24ωρο στις φυλακές Χαλκίδας ο άλλοτε ισχυρός υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το μοναδικό πράγμα που ζήτησε είναι να μην μείνει μόνο του το παιδί του δίνοντας εντολή στους συνηγόρους του «κάντε τα πάντα να βγει η Βίκυ γρήγορα, το παιδί είναι μόνο του».

Μάλιστα, ένας εκ’ των δικηγόρων του Άκης Τσοζατζόπουλου ανέφερε πως ο πρώην υπουργός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, «είναι σε κακή κατάσταση, σε πολύ κακή κατάσταση», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια.

Φανερά καταβεβλημένος κυρίως ψυχολογικά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κατά την διαμονή του στις φυλακές Χαλκίδας, αποφεύγει τις επαφές με άλλους συγκρατούμενος, προτιμώντας να διαβάζει τα βιβλία του, που ήταν και το μοναδικό πράγμα που πήρε μαζί του πίσω στη φυλακή.

thesecretrealtruth

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άρχισε πάλι την κλάψα ο εθνικός μιζαδόρος και ζητάει χάρες από τους δικαστές (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: