2 Νοε 2017

Κλείνουν κανάλια ακτιβιστών το ένα μετά το άλλο

Κλείνουν κανάλια ακτιβιστών το ένα μετά το άλλο

Το ελεύθερο ίντερνετ μετράει τις μέρες του. Σε λίγο θα μπορείτε να διαβάζετε μόνο την φωνή της προπαγάνδας, τις γραμμένες από τις μυστικές υπηρεσίες “ειδήσεις”, τα επιχειρηματικά νέα, διαφημίσεις, αλλά και ψυχαγωγία δια χειρός ιλλουμινάτι μόνον 🤘!

Το Twitter πήρε εντολή από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να μην καταχωρεί διαφημίσεις που προέρχονται από όλους τους λογαριασμούς του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT (Russia Today) και του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Sputnik.

Το Activist Post, ένας από τους πιο έγκυρους και σοβαρούς αμερικάνικους ιστότοπους, είδε το κανάλι του στο ΥΤ να κλείνει εν μια νυκτί, χωρίς απολύτως καμία εξήγηση, πλην της αοριστολογίας, “Αυτός ο λογαριασμός έχει τερματιστεί λόγω πολλαπλών ή σοβαρών παραβιάσεων της πολιτικής του YouTube σε σχέση με το spam, τις παραπλανητικές πρακτικές και το παραπλανητικό περιεχόμενο ή άλλες παραβιάσεις των Όρων Παροχής Υπηρεσιών”.

Το κανάλι αυτό δεν είναι το μοναδικό. Μετά το τελευταίο “μακελειό” της συναυλίας στο Las Vegas, όπου το ΥΤ κατακλύστηκε από βίντεο που χαρακτήριζαν το επεισόδιο στημένο ή ελεγχόμενο, προβάλλοντας αρκετά στοιχεία (σε αντίθεση με τα κενά που παρουσίαζε το επίσημο αφήγημα που άλλαζε συνέχεια υποθέσεις), “κάποιοι” διαμαρτυρήθηκαν κι άρχισαν να μπαίνουν λουκέτα στα κανάλια. Η λίστα μακρά!

Φυσικά είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι η όλη υπόθεση μπορεί να είναι σκηνοθετημένη και ανάμεσα στους αληθινούς θεατές να κυκλοφορούν ηθοποιοί που θα παίξουν το ρόλο τραυματισμένου ή σκοτωμένου, σωστά;

Αλλά δεν είναι καθόλου γελοίο να γίνονται τέτοιες επιθέσεις κοντά στις ημερομηνίες που είναι προγραμματισμένες να γίνουν ασκήσεις τρομοκρατίας, κατά την διάρκεια των οποίων, όλα γίνονται σαν να είναι αληθινά. Αν, για παράδειγμα, κάποιος τις βιντεοσκοπήσει και μετά τις προβάλει ως είδηση, κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι ότι πρόκειται για ένα 100% σκηνοθετημένο επεισόδιο.

Μάλιστα, υπάρχει και ολόκληρη εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας, η οποία ζητάει “ηθοποιούς” να συμμετάσχουν σε τέτοιες ασκήσεις. Ορίστε δουλειά αν δεν έχετε!

Άλλοι, πιο τυχεροί, είδαν το βίντεο τους να κόβεται προειδοποιητικά με την υπόσχεση αν συνεχίσουν να κλείσει το κανάλι τους. Τα ξέρουμε, γιατί τα περάσαμε κι εμείς. Όταν το δικό μας κανάλι ΥΤ ήταν στα φόρτε του ανεβάζοντας βίντεο για χημικούς αεροψεκασμούς, δεχόμασταν συνέχεια επιπλήξεις για πνευματικά δικαιώματα ακόμα κι όταν το βίντεο δεν είχε καθόλου μουσική!

Σε γενικές γραμμές, με τα όσα διαβάζουμε αλλά και βιώνουμε, βλέπουμε το διαδίκτυο να περνάει τη σκοτεινή του περίοδο του Μεσαίωνα, όπου όλα θα λογοκρίνονται, εκτός από αυτούς που κατηγορούν τον Ερντογάν για λογοκρισία! Πως να το κάνουμε; Πρέπει να “δείξουν” έναν φασίστα για να μην δουν αυτούς!

Φυσικά η ελεύθερη φωνή δεν φιμώνεται με τίποτα! Πάντα βρίσκει τους τρόπους της, πάντα ξεπερνά τα εμπόδια.
Κάποιοι ήδη συνεχίζουν τα πιο “ζουμερά” άρθρα σε πλατφόρμες συνδρομητικές, έτσι ώστε να είναι πιο προστατευμένα, αλλά και να τα διαβάζουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται, έναντι ενός συμβολικού ποσού. Υπάρχει ωστόσο και η έντυπη λύση -πίσω στις ρίζες μας- μακριά από τα βλέμματα των περίεργων και τρολ, όπου το γραπτό μπορεί να μείνει και να διαβαστεί ακόμα κι αν… πέσει τελείως το ίντερνετ!

Πολύ μας δελεάζει αυτή η ιδέα… 😌

Να θυμίσουμε το εναλλακτικό μας ANTIMEDIA, την ομάδα του στο facebook και το φόρουμ που άνοιξε προσφάτως – κάντε τους χρήση όσο ακόμα μπορείτε!

Υ.Γ. Πολύς πανικός τελευταία, εκ μέρους της ελίτ. Βρε μπας και κερδάμε και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; nea.allnewz.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κλείνουν κανάλια ακτιβιστών το ένα μετά το άλλο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: