6 Νοε 2017

«ΒΟΜΒΑ»: Μετά το «φακέλωμα» στα μέσα μεταφοράς ακολουθούν τα διόδια!!!

«ΒΟΜΒΑ»: Μετά το «φακέλωμα» στα μέσα μεταφοράς ακολουθούν τα διόδια!!!

Μετά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, έρχεται το «φακέλωμα» και στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο, με την κυβέρνηση να δείχνει αποφασισμένη να φέρει την νέα εποχή στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε σήμερα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχεδιάζει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο πληρώνουμε τα διόδια!

Στόχος, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Σπίρτζη, είναι στο μέλλον να καταργηθούν τα ταμεία στους σταθμούς και να υπάρχουν, αρχικά, μόνο ορισμένα ταμεία τα οποία θα ασχολούνται με τους εναλλακτικούς τρόπους χρέωσης.
Με το νέο σύστημα, οι πολίτες θα μπορούν ακόμη και μέσω του κινητού να περάσουν από τους σταθμούς διοδίων, κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή που θα υπάρξει.

Αργότερα γιατί όχι ακόμα και με «έξυπνα» εμφυτεύματα!!!
«Θα έχουμε μια συσκευή ή μια εφαρμογή στο κινητό, με την οποία θα χρεωνόμαστε για τα χιλιόμετρα που διανύουμε», τόνισε ο υπουργός. Φυσικά όλα θα είναι συνδεδεμένα με έναν κεντρικό υπολογιστή και το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα!!!

Εξηγώντας, τον τρόπο πληρωμής, ανέφερε ότι η συσκευή ή η εφαρμογή θα φορτίζεται με κάποιο ποσό, από το οποίο στη συνέχεια θα αφαιρούνται τα χρήματα ανάλογα με τα διόδια που έχει κάποιος διανύσει.
Όπως είπε, το σύστημα θα μπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και με κάποιο μικρό κόστος στα επαγγελματικά οχήματα, στα οποία θα μπει και GPS, ώστε να παρακολουθείται η πορεία τους και να μην μπαίνουν στους παραδρόμους των Εθνικών Οδών.

Μετά ακολουθούν οι πολίτες!
Το σύστημα, εξήγησε, θα ισχύσει σε όλες τις Εθνικές Οδούς, όμως για την Αττική Οδό θα πρέπει να υπάρξει κάποια άλλη χρέωση, ενώ ξεκαθάρισε ότι, «οι τιμές των διοδίων δε θα αλλάξουν», ενδεχόμενα θα μειωθούν, προκειμένου να υπάρχει το «τυρί»!
«Οι αυτοκινητόδρομοι έχουν πάρα πολλές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι των διοδίων θα απορροφηθούν αλλού», ανέφερε διασκεδάζοντας τις ανησυχίες των εργαζομένων στα διόδια, καθώς θα αντικατασταθούν σε αυτόν τον τομέα από την τεχνητή νοημοσύνη!

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«ΒΟΜΒΑ»: Μετά το «φακέλωμα» στα μέσα μεταφοράς ακολουθούν τα διόδια!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: