27 Νοε 2017

Έβγαλαν από το στομάχι 35χρονου Ινδού εκατοντάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια! [VIDEO]

Έβγαλαν από το στομάχι 35χρονου Ινδού εκατοντάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια! [VIDEO]

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί ενός νοσοκομείου στην Ινδία όταν υπέβαλαν σε ενδοσκόπηση έναν άνδρα που είχε εισαχθεί κατεπειγόντως με έντονους πόνους στο στομάχι και πιθανή τροφική δηλητηρίαση.

Η εξέταση αποκάλυψε ότι ο 35χρονος Μακσούντ Χαν είχε καταπιεί 263 κέρματα, 100 καρφιά, δεκάδες ξυραφάκια, πέτρες, κομμάτια γυαλιού κι έναν σκουριασμένο σιδερένιο κρίκο 15 εκατοστών!

Οι χειρουργοί του νοσοκομείου Sanjay Gandhi στο κρατίδιο Μάντια Πραντές έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο τον ασθενή και του αφαίρεσαν τα ξένα αντικείμενα που ζύγιζαν συνολικά επτά κιλά.

Ο 35χρονος πάσχει από νοητικά προβλήματα και δεν είχε ενημερώσει την οικογένεια ή τους φίλους του για τις αλλόκοτες διατροφικές του συνήθειες.

«Ο ασθενής παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι κι έτσι σκεφθήκαμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση. Πάθαμε σοκ όταν ανακαλύψαμε κέρματα, καρφιά και μεταλλικά σφαιρίδια στο στομάχι του. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μας που συναντήσαμε κάτι τέτοιο. Φαίνεται ότι είναι διανοητικά ανάπηρος. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των χειρουργών, δρ Πριγιάνκ Σάρμα.

Ο 35χρονος είναι οδηγός ταξί tuk-tuk και συχνά κατάπινε κέρματα που του έδιναν οι πελάτες του. Το τελευταίο τρίμηνο, ωστόσο, υπέφερε από έντονους στομαχικούς πόνους. Απορίας άξιο είναι πώς τα καρφιά και τα άλλα αιχμηρά αντικείμενα δεν του προκάλεσαν πρόβλημα εξ’ αρχής. Συγγενείς του λένε ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από κατάθλιψη κι ίσως αυτή να ήταν η αιτία που τον ώθησε να καταπίνει ξένα αντικείμενα.

Μετά την επέμβαση ο Χαν έχει διαφύγει τον κίνδυνο κι ορκίστηκε να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έβγαλαν από το στομάχι 35χρονου Ινδού εκατοντάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια! [VIDEO]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications