27 Νοε 2017

Ιταλία: 52χρονος κρατούσε 29χρονη δέκα χρόνια σε μπουντρούμι ως σκλάβα του σ@ξ [βίντεο]

 Ιταλία: 52χρονος κρατούσε 29χρονη δέκα χρόνια σε μπουντρούμι ως σκλάβα του σ@ξ [βίντεο]

Μια φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης ήρθε στο φως στη νότια Ιταλία: ένας 52χρονος βασάνιζε και βίαζε επί χρόνια μια 29χρονη Ρουμάνα, που την κρατούσε αιχμάλωτη υπό άθλιες συνθήκες σ’ ένα μπουντρούμι μαζί με τα δύο παιδιά, τα οποία απέκτησε μαζί της.

Τέλος στο απίστευτο μαρτύριο της γυναίκας, που κράτησε τουλάχιστον μια δεκαετία, έδωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος της Γκιτσερία, κοντά στην Καλαβρία.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera η υπόθεση ήρθε τυχαία στο φως σ’ έναν έλεγχο της τροχαίας, όταν υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών η κακή κατάσταση υγείας στην οποία βρισκόταν ο εννιάχρονος γιος του 52χρονου και τα βρώμικα ρούχα του. Ο Αλόισιο Φραντσέσκο Ροζάριο Τζιορντάνο ήταν γνωστός στις αρχές από προηγούμενες υποθέσεις ενδοοικογενειακής και σ@ξουαλικής βίας. Οι καραμπινιέροι υποπτεύθηκαν ότι κάτι συμβαίνει και θέλησαν να μάθουν τι γίνεται με την οικογένειά του.

Ο Τζιορντάνο αναγκάστηκε να τους οδηγήσει στην παράγκα του, στο υπόγειο της οποίας βρήκαν αλυσοδεμένη μια γυναίκα σ’ ένα παλιοκρέβατο φτιαγμένο από σιδερένιο πλαίσιο και χαρτόνια.

Δίπλα στην 29χρονη Ρουμάνα καθόταν ένα υποσιτισμένο κοριτσάκι τριών ετών. Μέσα στον κατάμεστο από σκουπίδια, χαλασμένα τρόφιμα, έντομα και ποντίκια χώρο υπήρχε ένας κουβάς με μουχλιασμένο νερό και μερικοί ακόμη γεμάτοι ακαθαρσίες. Η αιχμάλωτη είχε πάει στην Ιταλία για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

Φρόντιζε την άρρωστη γυναίκα του Ιταλού, αλλά μετά τον θάνατό της ο Τζιορντάνο την κλείδωσε στο υπόγειο και την αλυσόδεσε στο κρεβάτι. Τη χτυπούσε και τη βίαζε συνεχώς, ακόμη και όταν ήταν έγκυος. Η γυναίκα είχε να πλυθεί έναν χρόνο. Στους αστυνομικούς είπε ότι όλο το διάστημα της αιχμαλωσίας της δεν είχε καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ έφερε στον κόσμο τα δύο παιδιά χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Ο Τζιορντάνο συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου περιμένει να δικαστεί.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ έχει ήδη μια καταδίκη εις βάρος του. Το 1995 είχε καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση μιας 23χρονης και αποφυλακίστηκε πρόωρα το 1999 λόγω καλής διαγωγής.
Η 29χρονη και τα δύο παιδιά παραδόθηκαν στις υπηρεσίες πρόνοιας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ιταλία: 52χρονος κρατούσε 29χρονη δέκα χρόνια σε μπουντρούμι ως σκλάβα του σ@ξ [βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: