Ήταν απο καλή οικογένεια το κελεπούρι που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ !αστυνομικός ο πατέρα της
Ήταν απο καλή οικογένεια το κελεπούρι που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ !αστυνομικός πατέρα της 19χρονης

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε οτι τα παιδιά των χωρισμένων γονιών και τα περί προβληματικών οικογενειών παίρνουν τον κακό το "δρόμο"! ακολουθώντας τις ηλιθιότητες του Σίγκμουντ Φρόυντ έχουν ψυχικά τραύματα λέει απο την παιδική ηλικία και αλλα τέτοια χαριτωμένα(ενω η αλήθεια ειναι άλλη) ,και κανένας δεν έχει εγκληματική συμπεριφορά γιατί είχε άσχημα παιδικά χρονιά! αλλα έτσι ειναι εκ φύσεως και την βγάζουν στην πορεία!έχουν βρει το ψωμοτύρι το παρέσυραν λέει οι κακές παρέες! ε τοτε ειναι ηλίθιο άβουλο άτομο άπλα πράγματα! η σαν αυτούς που κάνει παρέα!αλλιώς δεν θα κολλούσε! (πες τους φίλους να σου πω ποιος είσαι!) οι περισσότερες περιπτώσεις που "παίρνουν το κακό τον δρόμο" ειναι άτομα απο τις λεγόμενες "καλές οικογένειες" και κακομαθημένα πλουσιόπαιδα!

ΥΓ Οι λεγόμενοι αναρχικοί ειναι ζωντανό παράδειγμα όλοι τους ειναι πλουσιόπαιδά απο "καλές οικογένειες"!! αν δεν την είχαν τσακώσει ίσως να είχε στείλει στο τάφο μερικούς ακόμα και πιο μικρούς απο αυτήν ,και αυτη θα είχε τσεπώσει τα χιλιάρικα και θα έκανε life-style (αυτο για κάτι επιλεκτικά ψυχοπονιάριδες)...

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης. Ιδιαίτερα σοκαρισμένος ο αστυνομικός πατέρας της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου πιστεύει ότι η κόρη του πιθανότατα έπεσε θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει μαζί της και έτσι οι συνάδελφοί του στο νησί της Λέσβου συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για το Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 19χρονης γνώριζαν ότι η νεαρή βρισκόταν στην Καλαμάτα και παρακολουθούσε μαθήματα σε κάποιο ΙΕΚ (κλασική περίπτωση). Η κοπέλα είχε φύγει από το νησί στις 31 Αυγούστου και επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τους γονείς της, οι οποίοι έμαθαν για τη σύλληψή της από την τηλεόραση.

«Μάλλον κάποιοι της φούσκωσαν τα μυαλά ότι θα την κάνουν μοντέλο και καλά, για να τη χρησιμοποιήσουν. Δεν είχε δώσει δικαιώματα. Έχει μια σχέση με ένα στρατιωτικό από εκεί, ο μπαμπάς της δε συμφωνούσε με αυτή τη σχέση και από εκεί πιθανόν να ξεκίνησε η ιστορία», αναφέρει για την 19χρονη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Δημήτρης Αλεξίου.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη μετέφερε κοκαΐνη αξίας 261.533 ευρώ. Η τελωνειακή υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ ανέφερε ότι η μεταφορά ναρκωτικών είναι σοβαρό παράπτωμα που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».Με πληροφορίες www.iefimerida.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications