21 Νοε 2017

Έκαναν πάλι λαμπόγυαλο το hot spot της Μόριας οι αγριάνθρωποι!σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα όλοι ειναι ίσοι και ίδιοι άρα όλοι ειναι σαν αυτούς?

Έκαναν πάλι λαμπόγυαλο το hot spot της Μόριας οι αγριάνθρωποι!σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα όλοι ειναι ίσοι και ίδιοι άρα όλοι ειναι σαν αυτούς? [Εικόνες]

Γιατί δεν ειναι όλοι κομμουνιστές αφού ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι? οι Οβριοί γιατί θεωρούν οτι ειναι οι εκλεκτοί?αφου η ίδια η προπαγάνδα τους λέει οτι ειναι όλοι ίσοι! η υποκρισία δεν έχει όρια! πάμε στο θέμα μας:

Εκτεταμένες καταστροφές προκάλεσαν για άλλη μια φορά στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.

Η νέα εξέγερσή τους έγινε χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, την ώρα που είχε ξεσπάσει καταιγίδα. Λαθρομετανάστες που βρίσκονταν σε σκηνές ζητούσαν χώρο για να μη βρέχονται, κάτι που δεν ήταν δυνατό να γίνει, αφού οι φιλοξενούμενοι στο hotspot της Μόριας υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο χωρητικότητας.

Οι λαθρομετανάστες άρχισαν να καταστρέφουν ότι έβρισκαν μπροστά τους μέχρι τις 5 το πρωί, και αφού χρειάστηκε να επέμβουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου επτά άτομα.

Το πρωί της Δευτέρας έφθασαν στη Λέσβο άλλοι 39 λαθρομετανάστες από την Τουρκία, τους οποίους όμως ο διοικητής του Κέντρου της Μόριας δεν δέχτηκε να τους παραλάβει λόγω πληρότητας, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει η Λιμενική Αρχή που να τους φιλοξενήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες του LesvosNews.gr από τις καταστροφές:

Πηγή: enikos.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκαναν πάλι λαμπόγυαλο το hot spot της Μόριας οι αγριάνθρωποι!σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα όλοι ειναι ίσοι και ίδιοι άρα όλοι ειναι σαν αυτούς?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications