Η κακομαθημένη Ειρήνη που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των γυναικών σήμερα,και πάλι δικαιωθήκαμε! δείτε γιατί.
Η κακομαθημένη Ειρήνη που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των γυναικών σήμερα,και πάλι δικαιωθήκαμε! δείτε γιατί.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των γυναικών σήμερα είχε και πάρε δώσε με αλλοδαπούς :

Η χαρά κάθε αδίσταχτου πάσης φύσεως που εξαπατούν γυναίκες για δικό τους όφελος! Αυτό το γεγονός δείχνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί! πολλές γυναίκες ειναι με κάποιον αδίσταχτο που την έχει μετατρέψει σε υποχείριο άβουλο όργανο!κάποιες ξυπνούν μια μέρα ίσως όταν ειναι αργά κάποιες οχι!

Η ριζά του κακού: οι εγχώριοι αδίσταχτοι απόγονοι απο ισλαμικές εισβολές στην Ευρώπη τουρκοκρατία κτλ,απο αυτούς γίνονται και οι κακοποιήσεις γυναικών (ούτε χαστούκι σε γυναικά δεν έχω ρίξει πότε προσωπικά), οι αρχαίοι Έλληνες ηταν ευγενές φυλή γιαυτό μιλάμε για απόγονους εισβολέων , και τότε έρχεται ο νόμος της ζούγκλας μετά χρονιά , μια κοινωνία χωρίς άξιες και ιδανικά, και όλο αυτο το σύστημα "μόδας" που ονομάζουν στην Ελλάδα δεν υφίσταται καν όλοι ξέρουν πως δουλεύει το σύστημα και κάνουν το παπί!! πίσω απο απο τα κανάλια ειναι μαζεμένη όλη η αφρόκρεμα απο "καλα παιδιά" απο καλά σπίτια! δηλαδή όλη η λερά της κοινωνίας και αδελφές μαζί,και όλοι αθώες περιστέρες θα την βγάλουν ξανά που έπιασαν την δικιά τους σε χώρα που οι νομοί εφαρμόζονται για όλους,αν την είχαν πιάσει στην επιστροφή γιατί για Ελλαδα ηταν το πακέτο, δεν θα την μάθαινε κάνεις θα το είχαν κουκουλώσει το θέμα οχι μέσα θα ηταν αλλα θα συνεχίζει την ζωάρα της .

Προσοχή δεν ειναι άπλα οτι τις εκμεταλλεύονται γιατί ειναι αφελείς και αθώες ετσι άπλα! πολλές απο αυτες ειναι και κουτοπόνηρες να το πούμε ετσι άπλα! ειναι ένας συνδυασμός, έτσι ειναι πάρα πολλές που κοιτούν μονο την πάρτι τους, και μπορεί να πατήσουν επι πτωμάτων για να φτάσουν ψηλά, θα βρείτε πολλές τέτοιες αδίσταχτες στο ΚΚΕ και αριστερές!!τυχαίο?

Πριν καν βγουν ολα αυτα στην επιφάνεια άπλα μονο οτι ηταν κόρη αστυνομικού είχαμε βάλει αυτο : Ήταν απο καλή οικογένεια το κελεπούρι που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ !αστυνομικός ο πατέρα της, και κάποιοι έπεσαν να μας φάνε! κάλος κάλος αλλα αν καταλάβω οτι ο άλλος ειναι αδίσταχτος και υποκριτής γίνομαι κακός!!μερικά στοιχειά που δείχνουν πολλά για το είδος του χαρακτήρα της! άρα ορθά την είπαμε κελεπούρι πριν βγουν αυτά!!! κάποιοι λένε οχι έχω χάρισμα να καταλαβαίνω τους άλλους τι ρόλο παίζουν και χωρίς να τους ξέρω καν, και δεν πήγε άθελα της στην Κίνα εις γνώσης της έκανε βουτιά στα σκ@@ :

Το μοντέλο φαίνεται πως έλεγε ψέματα στους γονείς της για την ζωή που κάνει… Κάτι που ανακάλυψε η μητέρα της όταν διαπίστωσε ότι δεν έχει γραφεί σε κάποιο ΙΕΚ όπως της έλεγε η Ειρήνη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, μίλησε για ένα απλό παιδί του χωριού. Όπως τόνισε είχε περάσει από διάφορα καταστήματα για να βγάλει μεροκάματο, ενώ είχε και μια σχέση με έναν στρατιωτικό της περιοχής. Σημείωσε πως η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

«Η Ειρήνη ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, όπως όλες οι φίλες της στην γειτονιά. Σπίτι, διάβασμα και έξοδο με συμμαθητές και γείτονες. Από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού άλλαξε η συμπεριφορά της. Και μας έλεγε ότι πρέπει να φύγει από το νησί γιατί το όνειρο της ήταν να γίνει μοντέλο και εδώ δεν μπορούσε να το καταφέρει». Αυτά υποστήριξε ο φίλος και γείτονας της Ειρήνης, Τ.Φ. στην Real News.

Δεν ζήτησε κανένας συγνώμη ! να πει δίκαιο είχατε τότε! οπως δεν το έκανε κανένας όταν λέγαμε για τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ πριν βγει και μας έβριζαν! και πολλά αλλα θέματα, γιατί τους έχουν μάθει την υποκρισία, οποιος βγει και μιλάει οπως πρέπει ειναι το μαύρο πρόβατο! εδώ να πούμε οτι στο στρατο είχαμε έναν κακομαθημένο γόνο ζάπλουτης οικογενείας γνωστής αλυσίδας, που βαρούσε ενέσεις(ναρκωτικά ),είχε πολλά "προβλήματα" το "παιδί" και μόνιμα έξω ηταν ,ίσα ίσα να λένε οτι πήγε φαντάρος ο κανακάρης τους , αφιερωμένο στους επικριτές μας διαρκώς αλλα και σε αυτήν που απο τα 19 της κοιτούσε την μεγάλη ζωή που ακόμα δεν βγήκε απο το αυγό :

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ . ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΑ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Π.Χ. ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ. ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.
Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΚΑΝΑΚΕΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΥΨΙΝΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ . ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ .ΕΓΚΑΙΡΑ. Η ΓΟΝΕ'Ι'ΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ LIFE STYLE ΣTON ΠATO TOY KOYBA......

Ατομείπε...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου τοτε στην σημερινή Γερμανία έπρεπε να έχουν Μογγολικά χαρακτηριστικά από τους ομαδικούς βιασμούς μογγόλων και άλλες ασιατικές φυλές το 1945,δεν έχουν όμως!!το ίδιο και στην Τουρκία που κάποτε ζούσαν καυκάσιοι εκεί πριν την εισβολή μογγόλων γνωστή κσι ως Ανατολία δεν θα επεκτάθω στο θέμα,ένα πράγμα δεν αλλάζει όμως ο χαρακτήρας τους ψάξε και θα καταλάβεις τι εννοώ!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications