3 Νοε 2017

Διαρρήκτης: Σφήνωσε σε εξαερισμό επί 7 ώρες και μετά φώναζε «βοήθεια»

Διαρρήκτης: Σφήνωσε σε εξαερισμό επί 7 ώρες και μετά φώναζε «βοήθεια»

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί που κατέφθασαν σ’ ένα φαστφουντάδικο στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας και βρήκαν έναν διαρρήκτη σφηνωμένο στο σύστημα εξαερισμού να κρέμεται ο μισός έξω και ο μισός μέσα στο κατάστημα πάνω από τα τηγάνια στην κουζίνα!

Ο διαρρήκτης... της κακιάς ώρας πέρασε ξυπόλητος επτά ολόκληρες ώρες αγωνίας μέσα στην τρύπα φωνάζοντας «βοήθεια», μέχρι που τον άκουσαν κάποιοι περίοικοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το περιπολικό κατέφθασε γύρω στις 08:00 π.μ. τοπική ώρα στις εγκαταστάσεις της DFC Chicken, στο Χάντσγουερθ και οι αστυνομικοί φρόντισαν να απαθανατίσουν την αστεία σκηνή με τον επίδοξο διαρρήκτη, ενώ οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 40΄ολόκληρα λεπτά για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο διευθυντής του φαστφουντάδικου είπε ότι ένας ηλικιωμένος περίοικος άκουσε τον 45χρονο διαρρήκτη να ζητάει βοήθεια. Κατάλαβε όμως, ότι ο άνδρας προσπαθούσε να μπει στο κατάστημα για να κλέψει και έτσι προτίμησε να φωνάξει την αστυνομία.

Here's what we found when we were called to a burglary in progress today. https://t.co/2546WlYOLE pic.twitter.com/QvdXTj8Nuv

Τη φωτογραφία ανήρτησαν στο twitter οι αστυνομικοί με το σχόλιο «Μην κολλήσεις προσπαθώντας να κάνεις διάρρηξη. Πέντε ώρες αφού ζητούσε βοήθεια, οδηγήθηκε στο τμήμα...»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διαρρήκτης: Σφήνωσε σε εξαερισμό επί 7 ώρες και μετά φώναζε «βοήθεια»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: