Διαρρήκτες στο σπίτι  της Δέσποινας Βανδή  με αριστερές τάσεις! πλάκα θα έχει να ηταν λαθρο που υπερασπίζεται (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαρρήκτες στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή  με αριστερές τάσεις  (ΒΙΝΤΕΟ)

Βανδή σε Σφακιανάκη: «Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες» απο το 2013.. Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας. Όταν ήταν 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Καβάλα, η οικογένειά της προερχόταν από τον Πόντο.Έχει καμιά σχέση η Γερμανία η ο Πόντος (που απο εκεί έχει καταγωγή και ο Σφακιανάκης) με τους λαθρο μη Ευρωπαίους εξ Αφρικής και απο χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο τύπου Πακιστάν?ο Νότης πάντως δεν είχε κόλλημα να συνεργαστεί μαζί της τοτε, μαντέψτε ποιος είχε το πρόβλημα!

Διάρρηξη στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή έκαναν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου (11-11-2017) Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα.

Όπως φαίνεται, την ώρα της κλοπής, που υπολογίζεται ότι έγινε αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, δεν ήταν κανένας στο σπίτι, στη Βούλα. Το πώς κατάφεραν οι δράστες να μπουν στη μονοκατοικία και ακόμα περισσότερο να φτάσουν μέχρι το σημείο όπου ήταν φυλαγμένα κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας, παραμένει άγνωστο.

Αστυνομία έφτασε στο σημείο και μέχρι το πρωί συνέλλεγαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ καταθέσεις θα ληφθούν και από όσα άτομα έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία.

Προβληματισμός πάντως, έχει δημιουργηθεί στις ελληνικές Αρχές, καθώς πριν από δύο μέρες δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που μένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, έπεσαν θύματα διάρρηξης, σε μια σειρά ανάλογων περιστατικών που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications