13 Νοε 2017

Διαρρήκτες στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή με αριστερές τάσεις! πλάκα θα έχει να ηταν λαθρο που υπερασπίζεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαρρήκτες στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή  με αριστερές τάσεις  (ΒΙΝΤΕΟ)

Βανδή σε Σφακιανάκη: «Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες» απο το 2013.. Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας. Όταν ήταν 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Καβάλα, η οικογένειά της προερχόταν από τον Πόντο.Έχει καμιά σχέση η Γερμανία η ο Πόντος (που απο εκεί έχει καταγωγή και ο Σφακιανάκης) με τους λαθρο μη Ευρωπαίους εξ Αφρικής και απο χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο τύπου Πακιστάν?ο Νότης πάντως δεν είχε κόλλημα να συνεργαστεί μαζί της τοτε, μαντέψτε ποιος είχε το πρόβλημα!

Διάρρηξη στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή έκαναν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου (11-11-2017) Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα.

Όπως φαίνεται, την ώρα της κλοπής, που υπολογίζεται ότι έγινε αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, δεν ήταν κανένας στο σπίτι, στη Βούλα. Το πώς κατάφεραν οι δράστες να μπουν στη μονοκατοικία και ακόμα περισσότερο να φτάσουν μέχρι το σημείο όπου ήταν φυλαγμένα κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας, παραμένει άγνωστο.

Αστυνομία έφτασε στο σημείο και μέχρι το πρωί συνέλλεγαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ καταθέσεις θα ληφθούν και από όσα άτομα έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία.

Προβληματισμός πάντως, έχει δημιουργηθεί στις ελληνικές Αρχές, καθώς πριν από δύο μέρες δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που μένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, έπεσαν θύματα διάρρηξης, σε μια σειρά ανάλογων περιστατικών που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διαρρήκτες στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή με αριστερές τάσεις! πλάκα θα έχει να ηταν λαθρο που υπερασπίζεται (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: