«Δεν αντέχω στη φυλακή θα πεθάνω» Κραυγή απόγνωσης από το 19χρονο μοντέλο
«Δεν αντέχω στη φυλακή θα πεθάνω» Κραυγή απόγνωσης από το 19χρονο μοντέλο

Κραυγή απόγνωσης από το 19χρονο μοντέλο – Τι λέει ο δικηγόρος της

Τηλεφωνική επικοινωνία με την 19χρονη καλλονή που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για εμπορία ναρκωτικών είχε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Κεχαγιόγλου, η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά και όπως είπε η κατάσταση της 19χρονης είναι πολύ άσχημη. Επίσης, σημείωσε πως η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη αφού ξέσπαγε συνέχεια σε κλάματα, ενώ του είπε χαρακτηριστικά «δεν αντέχω στην φυλακή, θα πεθάνω».

Ενδεικτικό των συνθηκών της κράτησής της σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, είναι και το γεγονός ότι η 19χρονη έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας μια φορά είτε με τον δικηγόρο της, είτε με τους γονείς της.

Σήμερα η 19χρονη μίλησε και με τους γονείς της για περίπου 4 λεπτά, όπου η επικοινωνία ήταν ακόμα πιο δύσκολη αφού υπήρχε συναισθηματική φόρτιση.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η 19χρονη δηλώνει αθώα, ενώ ανέφερε ότι το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά της παραδόθηκε από κάποιο πρόσωπο, ωστόσο, ο γνωστός δικηγόρος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μετά από όσα του είπε η νεαρή κοπέλα, ο κ. Κεχαγιόγλου θεωρεί ότι παγιδεύτηκε από κάποιους. Μάλιστα όπως του είπε η ίδια, πριν γίνει η σύλληψη στο αεροδρόμιο η 19χρονη επρόκειτο να παραμείνει στο Χονγκ Κονγκ για μια εβδομάδα περίπου.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και με την συμμετοχή της Ίντερπολ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications