Καλά δεν υπάρχει κανένας άλλος να μιλήσει? μονο όποτε μιλάει ο ψευτο-επιστήμονας Χόκινγκ γίνεται θέμα: Γιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε σε… άλλο πλανήτη για να σωθούμε!
Καλά δεν υπάρχει κανένας άλλος να μιλήσει? μονο όποτε μιλάει ο ψευτο-επιστήμονας Χόκινγκ γίνεται θέμα: Γιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε σε… άλλο πλανήτη για να σωθούμε!

Η φωνή της μασονίας εν δράση, πρώτο θέμα γίνεται σε όλες τις ιστοσελίδες του συστήματος! λες και δεν υπάρχουν άλλοι επιστήμονες! καταρχήν αυτός δεν ειναι επιστήμονας τίποτα δεν ειναι , σπούδασε θεωρητικός φυσικός, κοσμολόγος, συγγραφέας, πέταξε και 2-3 θεωρίες τύπου απατεώνα άχρηστου Αϊνστάιν και έγινε "μεγάλος επιστήμονας" και τους αληθινούς επιστήμονες τους εξαφανίζουν,(Αϊνστάιν που τον έκαναν "μεγάλο επιστήμονα" γιατί ηταν Εβραίος αλλα και να βάλει φρένο στην επιστήμη με ύπουλες και ηλίθιες θεωρίες που διδάσκουν ως δεδομένες!! όταν είχαν καταργηθεί οι ηλίθιες θεωρίες του επι σκοπού ,στο λίκνο της επιστημονικής προόδου την Γερμανία επι Χίτλερ! )διαβάστε τι μπούρδες διαδίδουν πάλι:

Η ανθρωπότητα θα καταστρέψει τον πλανήτη μας μετατρέποντας τον σε μια φλεγόμενη σφαίρα μέσα στα επόμενα 600 χρόνια, εκτίμησε ο Στίβεν Χόκινγκ, προτείνοντας ως μοναδική λύση τη μετανάστευση σε… άλλο πλανήτη.

Οι παράγοντες που θα οδηγήσουν σε αυτή την καταστροφή, κατά τον Χόκινγκ, θα είναι η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες.

Η πρότασή του ήταν, λοιπόν, οι άνθρωποι να βρουν άλλα άστρα να κατοικήσουν προκειμένου να αποφύγουν αυτή την εξέλιξη με το καλύτερο υποψήφιο για την «απόδραση» να είναι κάποιο από τον «γειτονικό» αστρικό σύστημα του Άλφα Κενταύρου.

Κάλεσε, μάλιστα, όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξουν σχέδια που θα μπορούσαν κάποια στιγμή να καταλήξουν σε πτήσεις προς το εν λόγω σύστημα.

Ο Χόκινγκ έχει στο παρελθόν υποστηρίξει το σχέδιο Breakthrough Starshot που προβλέπει ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα μπορούσε να σταλεί ένα μικρό σκάφος στον αστερισμό του Άλφα Κενταύρου. «Το συγκεκριμένο σκάφος θα μπορούσε να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός και έτσι να φτάσει στον Άρη σε λιγότερη από μια ώρα, σε ημέρες στον Πλούτωνα και σε λιγότερο από 20 χρόνια στον Άλφα Κένταυρο» υποστηρίζει ο Χοκινγκ.

Σημειώνεται ότι το σύστημα του Άλφα Κενταύρου βρίσκεται 4,37 έτη φωτός από τη Γη και με τη σημερινή τεχνολογία θα απαιτούνταν 30.000 χρόνια για να φτάσει εκεί ένα σκάφος από τον πλανήτη μας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications