Ο εφευρέτης αυτοκινήτου που κινείται με νερό πεθαίνει σε ένα εστιατόριο φωνάζοντας: Με δηλητηρίασαν!

Ο εφευρέτης ενός οχήματος που χρησιμοποιούσε νερό για καύσιμο, πεθαίνει σε εστιατόριο φωνάζοντας "Με δηλητηρίασαν". Γνωρίζατε ότι έχουν ανακαλυφθεί μηχανές που λειτουργούν με νερό εδώ και πολλά χρόνια; μάλλον οχι επειδή έχουν αποσιωπηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και χειραγώγησης .

Παραδόξως, οι εφευρέτες τέτοιων μηχανών έχουν πεθάνει ο ένας μετά τον άλλον κατα υπό περίεργες συνθήκες, η να το πούμε άπλα δολοφονήθηκαν απο το σύστημα.

Ο Stanley Meyer ηταν ένας από τους εφευρέτες αυτούς, σχεδίασε μια συσκευή που θεωρήθηκε ικανή να κινεί οποιοδήποτε αυτοκίνητο μόνο με νερό.

Είναι αποδεδειγμένο ότι το εν λόγω αυτοκίνητο,που ηταν εφοδιασμένο με την εν λόγω συσκευή, είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλη την Αμερικάνικη ήπειρο, με μόνο 22 γαλόνια νερού. Ο Stanley Meyer ήταν σίγουρος για την εφεύρεση του, και είχε αναγνωριστεί από άλλα θεσμικά όργανα, και μάλιστα τιμήθηκε για το έργο του. Επιπλέον, το Βρετανικό Ινστιτούτο Προηγμένης Ενέργειας έστειλε ένα άτομο για να διερευνήσει την εφεύρεση του.

"Στείλαμε μια αντιπροσωπεία για να δούμε την εφεύρεση του, για να την αξιολογήσουμε πραγματικά. Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες εφευρέσεις του αιώνα. "

Δυστυχώς,η ζωή του Stanley Meyer σταμάτησε μια μέρα απο το ίδιο το σύστημα που είχε αναγνωρίσει την ανακάλυψη του , ενώ τον κάλεσαν σε δείπνο με τον αδερφό του (τον δίδυμο αδελφό του) και με μερικούς Βέλγους επενδυτές. Ο σκοπός του δείπνου ηταν δήθεν για εορτασμό της εφεύρεση του, ένα όχημα που λειτουργεί με νερό, και ηταν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Όλα ήταν ωραία, μέχρι που ο Meyer ήπιε ένα χυμό. Ξαφνικά, άρχισε να πνίγεται και κρατούσε τον λαιμό του.

Ενώ πέθανε στην αγκαλιά του αδελφού του,είπε τα τελευταία του λόγια: «Με δηλητηρίασαν». Παρόλο που η αιτία θανάτου χαρακτηρίστηκε επισήμως ως εγκεφαλικό ανεύρυσμα, είναι εξαιρετικά ύποπτο ότι τα τελευταία του λόγια δείχνουν μια καθαρή δολοφονία.

Σκεφτείτε το, το όχημα με νερό του Meyer θα μπορούσε να αποτελέσει τεράστιο πλήγμα στην πετρελαϊκή βιομηχανία.Ο Stanley Meyer πέθανε επειδή ήξερε πώς να μετατρέψει το νερό σε καύσιμο! δεν ηταν ο μόνος βεβαία που εξαφανίστηκε.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications