Ο Αστυνομικός Φίλιππος Ηλιάδης λέει τα πράγματα με το όνομα τους  στο θέμα του μικρού Αφγανού Αμίρ.
Ο Αστυνομικός Φίλιππος Ηλιάδης λέει τα πράγματα με το όνομα τους  στο θέμα του μικρού Αφγανού Αμίρ.

Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Φίλιππος Ηλιάδης σχολιάζει το θέμα του μικρού Αφγανού μαθητή του 6 δημοτικού σχολείου Δάφνης Αττικής, ο οποίος τελικά δεν κράτησε την Ελληνική σημαία στην μαθητική παρέλαση της 28 Οκτωβρίου.

Ολόκληρη η ανάρτηση παρακάτω: ....

"Θα ξανά πηδηχτώ απ΄το παράθυρο........

Ο μικρός Αφγανός δήλωσε στο STAR πόσο λυπημένος είναι που δεν του έδωσαν την σημαία (τρόπαιο που κέρδισε στην κληρωτίδα ). Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι θα τιμωρηθούν για την πράξη τους είπε ο Υπουργός που κατήργησε την αριστεία για να μην νοιώθουν μειονεκτικά τα ξύλα απελέκητα και να τιμωρούνται οι επιμελείς μαθητές !

O Μικρός μαθητής και η οικογένεια του νοιώθουν πολύ θυμωμένοι για αυτή την αφιλόξενη χώρα με τους φασίστες Έλληνες κατοίκους που τους πληρώνουν σπίτι, φως, νερό, τηλέφωνο, και 400 ευρώ τον μήνα κατ΄άτομο.

Οι φασίστες Ελληνες τους αμείβουν με όλα τα παραπάνω την ίδια στιγμή που τα ίδια τους τα παιδιά λιποθυμούν από πείνα ! Τους δίνουν περισσότερα χρήματα απ όσα παίρνει ως σύνταξη όλη η οικογένεια του αδικοχαμένου χειριστή της Πολεμικής μας Αεροπορίας και οι χήρες και τα ορφανά πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών και στρατιωτικών !

Και ο δημοσιογράφος του STAR συμφώνησε με την μητέρα του μικρού Αφγανού που θεώρησε πως οφείλουμε στον 11χρονο αγράμματο κι ανιστόρητο στην ελληνική παιδεία, να του δώσουμε την σημαία - τρόπαιο την 25η Μαρτίου (αφού του την στέρησαν οι φασίστες δάσκαλοι του 6ο Δημοτικού Σχολείου Δάφνης την 28 Οκτωβρίου) για να επανορθώσουμε ! ! !

Κι έτσι στην επέτειο της παλιγγενεσίας μας από τον Μουσουλμανικό ζυγό, την Ελληνική σημαία μας θα την σηκώσει περήφανα ως τρόπαιο κλήρωσης ο μικρός Μουσουλμάνος.

Όσο για τα Ελληνόπουλα , που δεν είναι σίγουρο πως έχουν όλα τους, φως, νερό, τηλέφωνο, φαγητό και σπίτι, δεν θα δουν σημαία , αφού οι γονείς τους άφησαν την Πατρίδα έρμαιο στον κάθε ανθέλληνα πολιτικό τυχοδιώκτη να την κακοποιεί και να την ευτελίζει βιάζοντας τα Ιερά και Όσια των Ελλήνων.

Προτείνω λοιπόν να δώσετε όλες τις σημαίες στην 25 Μαρτίου σε μουσουλμάνος ως τρόπαιο κατάκτησης των ραγιάδων και ξεφτιλισμένων Ελλήνων ! ! !

Ζητήστε ρε φασίστες συγνώμη και πείτε δεν θα το ξανακάνουμε."

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ BΕΤΕΡΑΝΟΙ

Post A Comment:

5 comments

Πιστεύει κανεις ότι αδίκως τα γράφει,η οποίος λέει τα ΣΚ...Α -σκα...Α είναι φασίστας?

polείπε...

Εύγε πατριώτη...!!!

Ανώνυμοςείπε...

Προδότες και ρουφιανοι υπήρχαν πάντα
Αλλά σαν αυτούς δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλοι
Αυτοί όχι μόνο είναι αρχή προδότες αλλά και ανθελληνες

Unknownείπε...

Επιτέλους καποιος να μιλήσει σε κανενα αλλο κρατος δεν εχει υπάρξει τέτοια ισοπέδωση.

Ανώνυμοςείπε...

Ολοι γνωριζουν το τι χρειαζεται αυτος ο τοπος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications