4 Νοε 2017

«Αποστάτης» του Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ

«Αποστάτης» του Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ

Εργαζόμενος ο οποίος έφευγε από την εταιρεία ήταν αυτός που απενεργοποίησε τον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στο Twitter, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Ο λογαριασμός του προέδρου Τραμπ (ο οποίος έχει 41,7 εκατομμύρια followers, και είναι το αγαπημένο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσής του) ήταν εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν επανέλθει σε λειτουργία.

«Μάθαμε ότι έγινε από έναν εργαζόμενο στην εξυπηρέτηση πελατών, ο οποίος το έκανε την τελευταία του ημέρα. Πραγματοποιούμε πλήρη εσωτερική έρευνα» ανέφερε σχετικά η εταιρεία σε tweet της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν ήταν δυνατόν να το αφήσει ασχολίαστο:

«Ο λογαριασμός μου στο Twitter έπεσε για 11 λεπτά από έναν αποστάτη εργαζόμενο» έγραψε σχετικά εκτιμώντας πως αυτό πρέπει να δείχνει ότι τα λόγια και έργα του πιάνουν τόπο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Αποστάτης» του Twitter «κατέβασε» τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: