12 Νοε 2017

Απειλές ISIS σε Ντ. Τραμπ: «Η μάχη θα τελειώσει εκεί που είσαι εσύ!»

Απειλές ISIS σε Ντ. Τραμπ: «Η μάχη θα τελειώσει εκεί που είσαι εσύ!» (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ασία όπου και πραγματοποιεί ένα ταξίδι-μαραθώνιο. Μετά από τις επισκέψεις του σε Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Κίνα την σκυτάλη παίρνουν οι Φιλιππίνες όπου και ολοκληρώνεται η περιοδεία του στην Ασία.

Οι τζιχαντιστές όμως απειλούν ευθέως τον Αμερικανό πρόεδρο ότι θα γίνει στόχος κατά την επίσκεψή του στη Μανίλα. Εννέα ημέρες νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε απειλήσει ανοιχτά το αυτοαποκαλούμενο «Ισλαμικό Κράτος» πως θα πληρώσει το τίμημα για κάθε επίθεση εναντίον της Αμερικής.

Τώρα όμως οι ισλαμιστές τρομοκράτες κυκλοφορούν μία φωτογραφία του Τραμπ μέσω της αγαπημένης τους πλατφόρμας κρυπτογραφημένης εφαρμογής μηνυμάτων «Telegram» με το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου να έχει τρύπες από σφαίρες.

Στο μήνυμά τους οι τζιχαντιστές προτρέπουν τους «στρατιώτες» να τον «περιμένουν» «στήνοντας ενέδρα» στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Το ISIS μάλιστα είχε εκτοξεύσει απειλές προς τον Αμερικανό πρόεδρο χρησιμοποιώντας ως φερέφωνό του ένα 9χρονο αμερικανόπουλο που ζει στην Μέση Ανατολή λέγοντας: «Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε την νίκη, εσύ [υποσχέθηκες] ήττα. Η μάχη δεν θα τελειώσει στην Ράκα ή την Μοσούλη αλλά εκεί που είσαι εσύ».

Το παιδί που ακούει στο όνομα Yusuf προσέθεσε: «Πιστεύεις ότι τελειώσαμε; Ποτέ, θα μείνουμε μέχρι την ημέρα της κρίσης».

Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Αμερικανού προέδρου βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του για να τον προστατεύουν. Ο Τραμπ μετακινείται, όπως κάθε φορά που επισκέπτεται ξένος κράτος, την τεθωρακισμένη λιμουζίνα του «The Beast» (Το Τέρας).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Star», Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής έχοντας προειδοποιήσει για μία αυξανόμενη απειλή σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απειλές ISIS σε Ντ. Τραμπ: «Η μάχη θα τελειώσει εκεί που είσαι εσύ!»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: