Στόλος απο UFO πετάει σε σχηματισμό μπροστά από τη Σελήνη VIDEO
Στόλος απο UFO πετάει σε σχηματισμό μπροστά από τη Σελήνη VIDEO

O αστρονόμος Bill Bryson κατέγραψε ένα στόλο UFOs στην Σελήνη με το τηλεσκοπίου του.

Ο Bill Bryson είπε ότι ηταν κάτι ασυνήθιστο για αυτόν, δεν έχει ξανά δει παρόμοια αντικείμενα, ηταν 14 αντικείμενα που πετούσαν σε σχηματισμό: "Δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά ήταν, αλλά νομίζω ότι ηταν UFO ή Νυχτερίδες ".

Καθώς το τηλεσκόπιο είχε εστιάσει στο φεγγάρι, είναι απίθανο τα αντικείμενα να ηταν νυχτερίδες, έντομα ή και πτηνά,οπώς θα φαινόντουσαν χωρίς την εστίαση .

Επιπλέον, σύμφωνα με έναν σχολιαστή, τα πτηνά πετούν με ταχύτητα 50 έως 60 χλμ/ την ώρα, και στην κάμερα φαίνονται οτι πάνε με μεγάλη ταχύτητα,και θα έπρεπε να ηταν σε πολύ μεγάλο υψόμετρο, αφού είχε εστιάσει στην σελήνη,οπότε είναι αδύνατον να πετάξουν νυχτερίδες η πουλιά σε τόσο μεγάλο ύψος.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που μερικά UFOs μετακινούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά κατά μήκος του φακού, στη συνέχεια ο στόλος που αποτελείται από περίπου 14 UFOs πετάει σε σχηματισμό με μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος της σελήνης. Nα σημειωθεί οτι δεν ειναι πρώτη φορά που παρατηρουνται UFOs να πετούν στην σελήνη άλλα απο την εποχή της ανακάλυψης του τηλεσκοπίου .

Μερικά μονο: 11.3.1587: Οι αστρονόμοι της εποχής παρατηρούν με γυμνό μάτι ένα λαμπρό αστέρι πάνω στο φεγγάρι ανάμεσα στα δύο άκρα του ηλιακού μηνίσκου.
12.11.1671: Παρατηρείται στην επιφάνεια της σελήνης ένα λευκό σύννεφο αν και η σελήνη δεν έχει σύννεφα.
1783 & 1784: Παρατηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα κινούμενα φώτα στην σεληνιακή επιφάνεια.
1794: Ένα περίεργο αντικείμενο πετούσε πάνω από την σελήνη.
7.9.1800: Οι Γάλλοι αστρονόμοι παρατηρούν κατά την διάρκεια μιας έκλειψης σειρά από κινούμενα φώτα που αλλάζουν συνεχώς σχηματισμούς και αφού ευθυγραμμίστηκαν εξαφανίστηκαν.29.9.1958: Στην επιφάνεια της σελήνης παρατηρούνται φωτεινά γραμμικά σύμβολα σαν γράμματα αλφαβήτου.
3.11.1958: Παρατηρούνται κινούμενα φώτα και απελευθέρωση αερίων στην επιφάνεια της σελήνης, ενώ ένα κόκκινο φως εκινείτο πολύ αργά.
5.11.1959: Φώτα αναβόσβυναν σαν σινιάλο για πολλή ώρα.
17.11.1959: Ένα φωτεινό αντικείμενο αναβόσβυνε στον κρατήρα του «Πλάτωνα».
13.9.1959: Φωτογραφήθηκαν δυο φωτεινά αντικείμενα που έφευγαν από την επιφάνεια της σελήνης με μεγάλη ταχύτητα ενώ ένα φωτεινό σύννεφο ήταν πάνω από την περιοχή «Λι-τρώφ». Η σελήνη δεν έχει σύννεφα!!!. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications