21 Οκτ 2017

Του είχαv δώσει και σπίτι στην Θεσσαλονίκη του τζιχαντιστή αποκεφαλιστή .Δείτε τι λέει η γυναίκα του [Βίντεο]

Του είχαv δώσει και σπίτι στην Θεσσαλονίκη του τζιχαντιστή αποκεφαλιστή .Δείτε τι λέει η γυναίκα του [Βίντεο]

Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ... ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ο 32χρονος τζιχαντιστής, ο οποίος συνελήφθη χτες στην Αλεξανδρούπουλη, τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Η νεαρή γυναίκα μίλησε στον ΑΝΤ1 υποστηρίζοντας πως όταν έφυγαν από τη Συρία, ο σύζυγός της διέκοψε κάθε σχέση με τους τζιχαντιστές.

Ο 32χρονος βρέθηκε στη χώρα μας προερχόμενος από τη Συρία, όπου εκεί υπηρετούσε στις τάξεις του αυτοαποκαλούμενου ISIS.

Ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη είχε πρωτοστατήσει στην αιματηρή εξέγερση με τσεκούρια στο hotspot της Λέρου... Ο συγκεκριμένος από την πρώτη μέρα δημιουργούσε συνεχώς φασαρίες,ήταν πολύ προκλητικός, το «έπαιζε» νταής και ήταν με όλους αγενέστατος, ανεξαρτήτως αν ήταν Έλληνες ή αλλοδαποί.

Του βρήκαν και δικηγόρο! το ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να την έστειλε που υποστηρίζει το ISIS και όλους της αντιπολίτευσης κατα τους Ασάντ , αντάρτες μουσουλμάνοι ειναι εξάλλου ακριβώς το ίδιο με ΚΚΕ και τους κομμουνιστές,οι τρομοκράτες βρήκαν στεγή στην Ελλάδα και υποστήριξη, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ , ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,αποκαλείτε το ISIS τρομοκράτες λέει! δείτε με τι λυσσά τον υποστηρίζει, αυτός ειναι ένας απο τους χιλιαδες λαθρο-εισβολείς τρομοκράτες αντάρτες που ανακάλυψαν τυχαία, με αυτούς τους αδίσταχτους που το παίζουν αθώοι δεν κάνεις δίκες αλλα απέλαση και κατευθείαν στον Στράτο της Συρίας, απαγόρευση στην χωρα λέει όταν του είχα δώσει και σπίτι:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Του είχαv δώσει και σπίτι στην Θεσσαλονίκη του τζιχαντιστή αποκεφαλιστή .Δείτε τι λέει η γυναίκα του [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: