Αναπάντεχη ανατροπή για την Στεφανίδου στο επεισόδιο με τον Γιάννη Λαγό! – ΒΙΝΤΕΟ
Αναπάντεχη ανατροπή για την Στεφανίδου στο επεισόδιο με τον Γιάννη Λαγό! – ΒΙΝΤΕΟ

Με το έτσι θέλω στο Πέραμα Διευθυντής σχολείου παραχώρησε αίθουσες ώστε να κάνουν μαθήματα παιδιά λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Το θέμα είχε αναδείξει και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου ανοίγοντας μάλιστα τις τηλεφωνικές τις γραμμές στους κατοίκους του Περάματος! Στον αέρα ωστόσο βγήκε και τηλεθεατής – γονέας που ανεφέρθη στα γεγονότα και ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε βία από στελέχη της Χρυσής Αυγής – όπως έλεγε η ίδια – αλλά από άτομα του αριστερού χώρου που ήρθαν για να προκαλέσουν εντάσεις, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να το «παίξει» Τάκης Τσουκαλάς και να του κλείσει τη σύνδεση λέγοντας «Άντε γεια».

Πράγματι αυτή η ενέργεια ήταν ο ορισμός της φίμωσης και της αμεροληψίας, καθώς η παρουσιάστρια έκλεισε στον αέρα, με συνοπτικές διαδικασίες, έναν γονιό που είπε τα γεγονότα διαφορετικά από ότι τα εξιστορούσε η κ. Στεφανίδου.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τώρα μήνες μετά έχουμε ραγδαίες εξελίξεις καθώς οι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου ιδρύματος έλαβαν κλήση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να απολογηθούν σε ανώνυμη καταγγελία γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου επειδή στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, απογευματινές ώρες λειτούργησαν μαθήματα προσφυγόπουλων χωρίς να ενημερωθεί κανείς κάτω από καθεστώς απόλυτης μυστικότητας.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

τι να πει κανεις >>>>>> καταλαβαινουν ολοι τι γινεται ... και πως το κανουν ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications