8 Οκτ 2017

Τι γίνεται όταν ηλίθιοι αναμασούν ψέμματα μαζί με πληροφορίες που βρίσκουν και δεν μπορούν να κατανοήσουν??

Τι γίνεται όταν ηλίθιοι αναμασούν ψέμματα μαζί με πληροφορίες βρίσκουν  που δεν μπορούν να κατανοήσουν!

Κάποια άτομα πραγματικά δεν έπρεπε αν είχαν καν το δικαίωμα να έχουν λόγο πουθενά, και απαγόρευση να ψηφίζουν! και μετά θα φωνάζουν για φασισμό και χούντα! τι να πει κάνεις με αυτη την ηλιθιότητα που επικρατεί? κατι τέτοιοι έγραφαν βιβλία παλιότερα και σημερα ειναι πίσω απο ιστοσελίδες, και λόγο οτι ειναι αργόσχολοι όλη τους την ζωή, έχουν μάθει να προπαγανδίζουν τα ψέμματα ως δεδομένα, απο τα πολλά πες πες η τα ψεμματα έφτασαν να γίνουν αληθινή ιστορία τύπου "νεκροί του πολυτεχνείου".

Δεν ειναι μονο οτι λένε τα γνωστά ψέμματα, και δημιουργούν φαύλο κύκλο, αλλα ο εγκέφαλος τους λειτουργεί με ρυθμούς χελώνας! να γιατί έγινε η σφαγή και το παιδομάζωμα το 40! να τα λένε αυτα άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί, να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, αλλα να τα λένε άτομα που υποτίθεται έχουν ασχοληθεί και το παίζουν ερευνητές ξεπερνάει κάθε όριο ηλιθιότητας, δεν φτάνει που λένε ψέμματα ως δεδομένα αλλα δεν μπαίνουν στο κόπο να τα συνδυάσουν, να δουν και μονοί τους οτι λένε ηλιθιότητες που δεν κολλάνε μεταξύ τους!

Ας δούμε μερικά ψεμματα σε συντομία που τα έχουν δεδομένα:

Ψέμα 1... Ο Χίτλερ ηταν Εβραίος ! ο ίδιος δήλωνε οτι ηταν Έλλην, άσχετα απο αυτο, έχουμε απόπειρες δολοφονίας του, φυλάκιση, κήρυξαν πόλεμο στην Γερμανία όταν έχασαν την εξουσία ήδη απο το 1933, μετά έβαλαν όλη την μασονία κομμουνισμό και Αμερική να καταστρέψει την Γερμανία,αν ηταν εβραιος δεν θα χρειαζόταν να γίνουν ολα αυτα, θα είχαν την δημοκρατία της Βαϊμάρης και θα έκαναν αυτο που κάνουν σήμερα παντού, αλλα το καλύτερο?... Ένας Άγγλος ιστορικός είχε πει για τον Χίτλερ πριν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β! Π.Π. :«Ο Αδόλφος Χίτλερ προσέφερε στον λαό του αυτό το κάτι για το οποίο ζούσε και πέθαινε αδελφωμένα πέραν του ατομικού συμφέροντος.Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο…».. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ! και ετσι δημιούργησε και το αυτοκίνητο του λάου! Volkswagen και εξαφανίστηκε η ανεργία μέσα σε λίγα χρονιά, με δικό του ανεξάρτητο νόμισμα απο τα εβραϊκά καρτέλ τραπεζών .

O Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας ισχυρός αντίπαλος των Ρότσιλντ.Oι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία στις 24, Μαρτίου του 1933, αμέσως μετά που πήρε την εξουσία ο Αδόλφο Χίτλερ .

Στο "Κήρυγμα της εβδομάδας," 8 Μάιου του 1942, στο εβραϊκό Χρονικό έγραφαν το εξής: «Είμαστε ήδη σε πόλεμο με τον Hitler από την πρώτη μέρα που κέρδισε τις εκλογές και πήρε την εξουσία." Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν στην εξουσία, συνέλαβε τον βαρόνο Louis de Rothschild.χ Ο Sheldon Emry έγραψε: «Η Γερμανία είχε εκδώσει χρήμα χωρίς χρέος και άτοκα,από το 1935 και μετά, τρομάζοντας με την άνοδο της σε μια παγκόσμια δύναμη, μόλις σε 5 χρόνια.

Η Γερμανία χρηματοδότησε ολόκληρη την κυβέρνηση της και τον πόλεμο του 1935-1945, χωρίς χρυσό και χωρίς χρέος, οι Εβραίοι έβαλαν ολόκληρο το καπιταλιστικό και κομμουνιστικό κόσμο για να καταστρέψει τη γερμανική δύναμη και να γυρίσουν την Ευρώπη πίσω κάτω από την μπότα των τραπεζιτών.

Αν τον ρωτήσει κάποιος τι διάφορα είχε ο Χίτλερ με τον Ασαντ ,τον Καντάφι , τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς(Υπήρξε ένας από τους βασικότερους εκφραστές του σερβικού εθνικισμού, ο "εγκληματίας πόλεμου" αυτός και οχι αυτοί και βομβάρδισαν την Σερβία, κατηγορήθηκε απο το κατεστημένο ότι είχε διαπράξει εγκλημάτων πολέμου ψευδώς ) Σαντάμ Χουσεΐν και πολλούς ακόμα «δικτάτορες» που έβγαλε απο την μέση η μασονία προφανώς δεν θα μπορεί να απαντήσει, ακόμα και εδώ τον Παπαδόπουλο τον έβγαλαν οτι ηταν της CIA, η λογική αντίληψη ειναι ανύπαρκτη στα μυαλά πολλών, και καλα αυτοι που δεν γνωρίζουν δεν έχουν ψάξει, αλλα να λένε ψέμματα ως δεδομένα και αυτοι οι δήθεν ψαγμένοι ειναι άνευ ποταμών,ούτε βάλτοι να ειναι! (μερικοί ειναι βάλτοι πάντως οπως ο Άλεξ Τζόουνς)

Πως βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να εξετάζουν τα διαθέσιμα στοιχειά που αναιρούν για πλάκα τα ψέμματα τους, ειναι απορίας άξιο,ότι δεν βολεύει στην παραίσθηση τους το κάνουν στην άκρη για να στηρίξουν το ψέμα τους, που φυσικά ολα αυτα αρχίζουν απο κομμουνιστες γεννημένοι ψεύτες και διαστρεβλωτές, αυτα τα άτομα ειναι για γελοία, το πρόβλημα ειναι οτι οι περισσότεροι που βγαίνουν και μιλάνε έχουν τα ίδια χάλια, με τέτοια μυαλά πως να μην κάνουν οτι θέλουν κάποιοι "κύκλοι"... ?

Η πλάκα ειναι οτι αρχιζει να λέει πληροφορίες που έχει βρει στο ίντερνετ, που δεν μπορεί καν να κατανοήσει ούτε το 10%,ένα άλλο γνωστό ψέμα χωρίς καμιά λογική ειναι οτι οι Γερμανοί τοτε ηταν Ούννοι Μογγόλοι βάρβαροι γιατί έτσι τους έμαθαν οι μασόνοι, ενώ στην ουσία βάρβαροι ηταν αυτοι με τους μογγολο-κομμουνιστές ! ειναι τοσο γελοίος ο ισχυρισμός που το ανατρέπει η ίδια η ιστορία,εκτός οτι ηταν έτη μπροστά απο την εποχή τους και είχε τους πιο λαμπρούς επιστήμονες, ηταν η μονή χώρα με τους πιο πολλούς ξανθούς έως το 1945!και ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει! οποιος το πιστεύει αυτο ειναι τουλάχιστον ηλίθιος, αν οχι αριστεροκομμουνιστης που λεει ψέμματα εις γνώση του, τώρα κατάλαβαν κάποιοι ποιοι ειναι οι κατώτεροι? υιοθετούν άβουλα οτι θέλει το σύστημα, αυτοι ειναι οι κατώτεροι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, όσοι έχουν διάθεση ας το δουν γιατί ειναι αρκετά μεγάλο, όλοι ηταν τέκτονες για τέτοια μυαλά, μάλιστα έβαλαν και φωτογραφία με τον Δαρβίνο όταν στην Γερμανία τοτε ειχαν πετάξει την θεωρία της εξέλιξης στα σκουπίδια αυτού του Εβραίου γιατί ειναι άλλη μια ακόμα μασονική άπατη :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι γίνεται όταν ηλίθιοι αναμασούν ψέμματα μαζί με πληροφορίες που βρίσκουν και δεν μπορούν να κατανοήσουν??
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications