20 Οκτ 2017

Φτου σου ξεφτίλα.Σοκάρει το ξέσπασμα της αδελφής της εφοριακού κατά του πατέρα της: Είναι τέρας - ΦΩΤΟ

Σοκάρει το ξέσπασμα της αδελφής της εφοριακού κατά του πατέρα της: Είναι τέρας - ΦΩΤΟ

"Αίσχος. Φτου σου ξεφτίλα. Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας" γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η αδελφή της άτυχης 33χρονης γυναίκας, ξεσπώντας κατά του πατέρα της.

Η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη, στο μήνυμά της αναφέρει: "Αίσχος. Φτου σου ξεφτίλα. Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας. Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας".

Σε άλλο της μήνυμα, καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το άγριο έγκλημα με θύμα την αδελφή της να δώσει πληροφορίες.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Βοηθήστε, όποιος μπορεί, να βρεθεί ο δολοφόνος του αγγέλου μας. Δικαιώστε την ψυχή της αδελφής μου", αναφέρει στο μήνυμά της στο Facebook η αδελφή της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β' νεκροταφείο.

Η κηδεία της άτυχης 33χρονης θα τελεστεί σήμερα, στις 15:00, στο Β' νεκροταφείο, εκεί που έχασε τη ζωή της από τα φονικά χτυπήματα του δολοφόνου της, που παραμένει ασύλληπτος.

enikos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φτου σου ξεφτίλα.Σοκάρει το ξέσπασμα της αδελφής της εφοριακού κατά του πατέρα της: Είναι τέρας - ΦΩΤΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: