11 Οκτ 2017

ΣΟΚ στην Ξάνθη: 10χρονο παιδί θανάτωσε γατάκι με πέτρα στο κεφάλι !!!

 ΣΟΚ στην Ξάνθη: 10χρονο παιδί θανάτωσε γατάκι με πέτρα στο κεφάλι

Στο ζωοφολικό site zoosos.gr απευθύνθηκε ξανθιώτισσα για να μοιραστεί το σοκ της από την ενέργεια ενός δεκάχρονου παιδιού στην περιοχή του “Αμοιρίδειου”, που θανάτωσε ένα μικρό γατάκι, χτυπώντας το με πέτρα στο κεφάλι.

Η κυρία που το φρόντιζε μαζί με άλλα γατάκια, μίλησε με τους συμμαθητές του παιδιού, που της μετέφεραν το περιστατικό ενώ η ίδια εξέφρασε την επιφύλαξή της για την καταγγελία του περιστατικού στις αρχές καθώς διαπίστωσε ότι προέρχεται από οικογένεια με σοβαρά προβλήματα και φυλακισμένους συγγενείς για σοβαρά αδικήματα.

Προξενεί εντύπωση πάντως η σκληρότητα με την οποία ένα μικρό παιδί, θανάτωσε τη γάτα. Πάντως η είδηση προκάλεσε σοκ ενώ κάποιοι συνιστούν να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να βοηθηθεί το παιδί.

Λόγω της ηλικίας το μοναδικό ποινικό επακόλουθο θα ήταν ή δίωξη των γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

xanthi2.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΚ στην Ξάνθη: 10χρονο παιδί θανάτωσε γατάκι με πέτρα στο κεφάλι !!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: