ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ: Πως γίνεται το «φακέλωμα» των πολιτών μέσω των social media ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ!
ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ: Πως γίνεται το «φακέλωμα» των πολιτών μέσω των social media

Ερωτηματικά προκαλεί η παραδοχή του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη για το σύγχρονο «φακέλωμα» των πολιτών μέσω των social media.

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook, ο υπουργός Επικρατείας με το πρόσχημα ότι παρακολουθεί τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε πως, σήμερα παρακολουθούνται οι «δεξιοί λογαριασμοί» στα social media.

Οπως παραδέχθηκε στην τελευταία ανάρτησή του το κυβερνητικό στέλεχος: «Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς».

Για όσους σκεπτόμενους έχουν απομείνει αυτο δεν ειναι κάτι νέο ! ούτε περιμένουν κανέναν να τους το πει το έχουν δει απο μονοι τους, μετα απο δεκάδες ιστοσελίδες κομμουνιστών που προωθούν στην πρώτη θέση,με κάθε τρόπο... Εκτός οτι παίρνουν χιλιάδες ευρώ για προώθηση, ειναι τόσες πολλές οι αριστεροκομμουνιστικες σελίδες με έμμισθους διαστρεβλωτές που δεν έχει νόημα να τις βάλουμε: και όσοι ειναι δημοσιογράφοι , που έχουν περάσει απο αυτα τα "έγκυρα μέσα" και έχουν και κάποια ιστοσελίδα,ειναι μόνιμος διαστρεβλωτές ,έχουν πάρει χιλιαδες ευρώ επιδοτήσεις να υποστιριζουν το σύστημα και το ΣΥΡΙΖΑ ήδη πριν βγει , η ηταν στην λίστα με τους δημοσιογράφους που πήραν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2015.

Τα λέγαμε προ ήμερων εδω :Τα αριστερα troll έπιασαν δουλειά πάλι λόγο αυξημένων ποσοστόν της X,A! H Αριστερή κομμουνιστρία που είχε βάλει με καμάρι οτι είχε πάει και εδώ: ΠΑΡΤΥ Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" , ολα αυτα τα "ΠΑΡΤΥ" τα οργανώνουν κανονικοί Εβραίοι!εκτός να βάζει ψεμματα σε ομάδες στέλνει αιτήματα φίλιας ώστε να μαζέψει "φίλους" να τους χειραγωγεί!

Όλοι αυτοι που γυρίζουν σε ομάδες στο facebook και μιλάνε για : φασίστες ,χρυσή αυγή, ναζι, κτλ κτλ οι πιο πολλοι απο αυτούς ειναι αριστερα troll! H πλάκα ειναι οτι πιάνουν και κουβέντα με αυτα τα σιχάματα που έχουν ορκιστεί στους όμβριους να τους προστατεύουν , ακομα και Οβριοί πίσω απο ψεύτικα προφίλ γυριζουν στο facebook, ετσι και αλλιως δεν δουλεύει πραγματικά κανένας Οβριός πουθενά σε καμιά χωρά..

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Φιλαρακι μου καλο σωστα τα λες. Απλα προσεχε λιγο με τη γενικοτητα ..δηλαδη το 25% που τους ψηφισε ειναι @βριοι κ πρεπει να απελαθουν? Επισης απο αλλα αρθρα κ προσωπικα ξερω οι κ απο αλλα κομματα ειναι της ιδιας φυλης. Θελω να πω ναι να στοχευσουμε τους παρεισακτους αλλα οχι κ ολλους τους ελληνες που δεν ηξεραν ποιο απο τα βρωμο κομματα να ψηφισουν. Επισης η ΧΑ αν εβγαζε τις παραλαγες κ τα ροπαλα κ παρακινουσε ειρηνικες διαδηλωσεις για την ειρηνικη μετακινηση των μεταναστων στον τοπο τους, πιστεψε με θα μαζευε 1 μυριο ελληνες στους δρομους!! Το να γυρισεις ενα παγκο στην λαικη δεν κανει τιποτα..τους δινουμε κ δικιο στα ματια των "φιλων" ευρωπαιων. Τελος θελω να θυμισω οτι οι ανδρες ελληνες 18 - 45 ειναι δεν ειναι 1.5 εκ. Καλο ειναι να φυλαμε τους στρατιωτες μας τετοιες εποχες, αλλωστε στο επος του 40 πολεμησαν ψηφοφοροι απο ολες τις μεριες (Δεν αναφερομαι στους εντεταλμενους αντιπροσωπους ιδεολογιων)

ATOMείπε...

Ήσουν μπροστά σε αυτα που έκαναν της Χ.Α και τα λες? το 90 % απο αυτα που λένε ειναι ψέμματα!! ξέρεις πόσο εύκολο ειναι να στείλουν δικούς τους να φορέσουν μπλούζες της Χ.Α και μετα να λενε οτι τα εκαναν της Χ.Α?
ήδη απο 2013 είχε διαπιστωθεί οτι ολο το σύστημα ηταν μονο κατα της Χ.Α μεχρι και φώτο για όπλα απο το ίντερνετ ειχαν βαλει! διασπορά ψευδών ειδήσεων ! πέρα απο ιδεολογίες και δογματισμούς υπάρχει κάτι άλλο!

Ανώνυμοςείπε...

Απαντηση.
Εγω προσωπικα με αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια οικονομικα κ ακομη πιο σοβαρα εθνικα οχι απλα βραζω αλλα ειμαι ετοιμος να βγω στους δρομους να θερισω κοντοπιθαρους κουκουλακηδες, αλλα δυστυχως για να κερδισει το εθνος θελει τακτικη οπως καλα τωρα εφαρμοζει η ΧΑ με ενταση καθαρο λογο κ μετριοπαθεια. Δεν ανεφερα ολα τα στοχευμενα δημοσιευματα απλα ενα βιντεο κ δεν το κατακρινα κοντα ειμαι να αρχισω κ εγω κ αλλοι ανθρωποι που τα λεμε. Απλα ηθελα να επιδειξω οτι αλλο ο ψηφοφορος γτ ακουει το δικιο του εργατη η κατι ψευτο εθνικες διακυρηξεις απο τα μεγαλα κομματα κ αλλο οι @βροι αξιωματικοι των φορεων που μπερδευουν κ δημιουργουν εχθρες κ διαφωνιες μεταξυ των ανθρωπων. Π.χ. τωρα οι ΕΕ βριζουν τους δημοσιους των 1000ε οι ιδιωτικοι τους δασκαλους. Οι αλλοι τους υπαλληλους των τραπεζων κλπ. Ενω ειναι στο συμφερον ολων να πηγαινουν καλα για να γεννηθουν παιδια κ να ανακαμψουμε. Οσο γ τ αρθρο θα αναφερω οτι υποτιθεται λενε τους ανθρωπους που αγαπουν την πατριδα την θρησκεια μας τα δημοτικα μας φασιστες κ αυτοι τελικα ειναι οι φασιστες που εφαρμοζουν αυτες τις ξεφτιλισμενες μεθοδους. Βεβαια οι ανθρωποι δεν ειναι ελληνες οποτε ... κ δυστυχως παραμυθιαζουν κ τους ελληνες ψηφοφορους. Τελος ο ιδιος κ η σειρα μου δηλωνουμε ετοιμοι να ανεβουμε στο 4 ΣΣ οποτε ζητηθει εκει που ειναι η αποστολη μας γτ το αντευχομαι βεβαια ο καιρος γαρ εγγυς. Αυτα. Συνεχιστε την ενημερωση του κοσμου!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications