28 Οκτ 2017

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του F-16: «Μολών λαβέ -Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες» (βίντεο)

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του F-16: «Μολών λαβέ -Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες» (βίντεο)

Συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια σκόρπισε και φέτος ο πιλότος του F-16 που έκανε την επίδειξη στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, κατά τη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

«Το ΟΧΙ είναι η συνέχεια του Μολών λαβέ του Λεωνίδα», είπε από το πιλοτήριο του F-16 ο επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, που πραγματοποίησε την πτήση επίδειξης, με την οποία ολοκληρώθηκε η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 18ης Οκτωβρίου.

Το ΟΧΙ «δείχνει το σθένος και το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής» αποδεικνύεται από τη σημερινή γιορτή, είπε, τονίζοντας ότι η σημερινή επέτειος θα πρέπει να μας θυμίζει ότι «οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες. Χρόνια Πολλά Ελλάδα».

Ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος, επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας της ομάδας ΖΕΥΣ, από τη βάση της Σούδας, έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 500 ώρες πτήσης.

Κατά τη σημερινή επίδειξη πέταξε με 650 μίλια την ώρα, στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του F-16: «Μολών λαβέ -Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: