Περίεργη υπόθεση με εντοπισμό οπλισμού σε αυτοκίνητο με προορισμό την Τουρκία – Βρέθηκαν σφαίρες και γεμιστήρες σε κρύπτη
Περίεργη υπόθεση με εντοπισμό οπλισμού σε αυτοκίνητο με προορισμό την Τουρκία – Βρέθηκαν σφαίρες και γεμιστήρες σε κρύπτη

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρμόδιων αρχών προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με την περίεργη υπόθεση που από χθες το μεσημέρι εξελίσσεται με επίκεντρο το τελωνείο Καστανεών Έβρου.

Τελωνειακοί ξεκίνησαν να ελέγχουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ένας 49 χρονος, η 49χρονη σύζυγός του και η 15χρονη κόρη τους, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει οδικώς από τη Γερμανία… Από την πρώτη στιγμή οι τελωνειακοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά κι αποφάσισαν να ερευνήσουν εξονυχιστικά όλο το αυτοκίνητο.

Σε κρύπτες σε χώρους του οχήματος εντοπίστηκαν 1600 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και γεμιστήρες όπλων. Οι σφαίρες βρίσκονταν μέσα σε κουτιά, πάνω στα οποία υπήρχαν ονόματα, προφανώς των παραληπτών.

Το ανδρόγυνο, αρχικά ισχυρίστηκε ότι έχει Κουρδική καταγωγή, ενώ στη συνέχεια υποστήριξαν ότι είναι Τούρκοι. Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν με τις αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν το τι ακριβώς συμβαίνει στην υπόθεση.Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications