Οι μεγαλύτερες αλήθειες δεν ειναι αθέατες !  οι Θνητοί Θεοί.....!
Οι μεγαλύτερες αλήθειες δεν ειναι αθέατες !  οι Θνητοί Θεοί.....!

Βιβλία και ταινίες επιστημονικής φαντασίας οπως τις ονομάζουν περιέχουν κάποιες πληροφορίες που ξέρουν λίγοι ,και δεν καταλαβαίνουν οι πολλοι, αυτοι που τα γράφουν έχουν γνώσεις που στους πολλούς ειναι άγνωστες , και μέσα απο αυτές γράφουν βιβλία και ταινίες επιστημονικής φαντασίας, δεν μπορεί να ειναι τυχαίες οι πληροφορίες και άπλα κάποιος να τις φανταστικέ...

Τυχαία κάποιος διάβασε την περιγραφή αυτού του βιβλίου σε ενα βίντεο , και αμέσως άναψαν τα λαμπάκια της απόκρυφης γνώσης! η οποία ειναι η παρακάτω που βρήκαμε στο ίντερνετ (http://www.anubis.gr/books.asp?BID=668):

Βιβλία, Επιστημονική Φαντασία, Θνητοί Θεοί, Συγγραφέας:Morgan Richard

Από τον Εκδότη
Πλανήτης Γη. 25ος αιώνας. Η δυνατότητα της ψηφιακής αποθήκευσης και της μετάδοσης της συνείδησης χαρίζει στην ανθρωπότητα την αθανασία. Ο Τακέσι Κόβατς, πρώην Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών, έχει πεθάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως ο τελευταίος του θάνατος ήταν ιδιαίτερα οδυνηρός. Εκατόν ογδόντα έτη φωτός μακριά από την πατρίδα του, ο Κόβατς αναγκάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πολυεκατομμυριούχο Λόρενς Μπάνκροφτ, ο οποίος έχει αρκετούς λόγους να πιστεύει πως πριν λίγο καιρό είχε πέσει θύμα δολοφονίας.
Για τον Τακέσι Κόβατς, ο θάνατος είναι μόνο η αρχή...
Ενα εξαιρετικά μοντέρνο μυθιστόρημα που ισορροπεί θαυμάσια ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία και το αστυνομικό θρίλερ κι έχει τιμηθεί με το βραβείο Philip K. Dick.
Τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου έχουν αγοραστεί από τη WARNER BROS και τον JOEL SILVER, παραγωγό του «MATRIX».

Η παραπάνω περιγραφή περιεχέι μια αλήθεια,που δεν μπορούν να καταλάβουν οι πολλοί...

Αυτές οι πληροφορίες κάποτε στον αρχαίο κόσμο πριν την εισβολή των Οβριών ηταν ο κάνονας και οχι απόκρυφες και τις δίδασκαν! σήμερα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας!" το παρακάτω βίντεο δεν το βάζουμε τυχαία πάντως ,έχει σχέση με αυτούς γνώριζαν .... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications