Ofra Haza η τυπική φάτσα Ισραηλινών -Αράβων για να μην ξεχνιόμαστε! κάποιοι έχουν μπερδέψει την φυλή με το έθνος!
Ofra Haza η τυπική φάτσα Ισραηλινών -Αράβων για να μην ξεχνιόμαστε!γιατί κάποιοι έχουν μπερδέψει την φυλή με το έθνος! video!

Όπως μας ενημερώνει η ✡ wikipedia ✡ :Η Όφρα Χάζα (19 Νοεμβρίου 1957 - 23 Φεβρουαρίου 2000) ήταν Ισραηλινή τραγουδίστρια.

Η Μπάτ-Σεβά Όφρα Χάζα ήταν το μικρότερο από τα εννέα παιδιά (δυο αγόρια και έξι κορίτσια) μιας οικογένειας Εβραίων προσφύγων από την Υεμένη, του Ιεφέτ και της Σοσάνα Χάζα. Ζούσε στην Χατικβά, μια υποβαθμισμένη γειτονιά του Τελ Αβίβ και το πρώτο της σπίτι ήταν στην οδό Μποάζ. Στην ηλικία των 12 ετών συμμετείχε σε μια θεατρική-μουσική παράσταση, όπου και ανακαλύφθηκε το ταλέντο της από τον Μπεζαλέλ Αλονί. Από εκείνη τη στιγμή ο Αλονί θα γίνει ο μόνιμος μάνατζερ της Όφρα Χάζα.

Ύστερα από πιέσεις της οικογένειάς της να παντρευτεί και να κάνει παιδιά(τι πρωτότυπο!! Νώε:Αυξάνεστε και πληθύνεστε, ίδια τακτική με μουσουλμάνους που κάνουν παιδιά σαν κουνέλια, ακόμα και αν δεν έχουν να φάνε!), η Όφρα Χάζα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Ντόρον Ασκενάζι το 1997, αλλά δεν απέκτησαν παιδιά.Όμως, ο Ασκενάζι είχε ιδιαίτερα έκλυτο βίο με χρέη, καταχρήσεις και αλκοόλ.

Ο θάνατος
Το 1999 η Όφρα Χάζα μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τις αδελφές της, εκεί διαπιστώνεται ότι έχει τον ιό HIV, ο οποίος έχει προσβάλλει τους πνεύμονές της. Ύστερα από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της φαρμακευτικής της αγωγής, στις 23 Φεβρουαρίου 2000 η Όφρα Χάζα αφήνει την τελευταία της πνοή. Τα ραδιόφωνα του Ισραήλ έπαιζαν ασταμάτητα τα τραγούδια της κι ο πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ εκφώνησε λόγο προς τιμήν της.

Το 2001 ο Ντόρον Ασκενάζι, αν και ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι αυτός μετέδωσε τον ιό στην Όφρα κατά τη σ@ξουαλική τους επαφή, βρίσκεται νεκρός από υπερβολική δόση αλκοόλ και φαρμάκων. Η Όφρα Χάζα ενταφιάστηκε στο Νεκροταφείο Ιαρκόν, στο Πετάχ Τικβά, κοντά στο Τελ Αβίβ, μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Εδώ να γίνει σαφες οτι δεν ειναι όλοι ίδιοι οι Ισραηλινοί, καθώς ειναι μπασταρδεμένοι και αυτοι! μερικοί δεν έχουν τον "σπόρο" (κώδικας), άλλοι δεν ειναι καν Εβραίοι στο γένος! ειναι αυτοι που βγαίνουν και λένε κατα των Εβραίων και αυτα που κάνουν! πχ στο youtupe κτλ. Και οπως έλεγε κάποιος στην Γερμανία κάποτε, οι χειρότεροι Εβραίοι δεν ειναι αυτοι που ζουν άλλου, αλλα αυτοι που ειναι στην Γερμανία και το παίζουν Γερμανοί και χριστιανοί ενώ δεν ηταν, και λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι (trojan) που εκφυλίζουν τα πάντα ....!

Στη Ελλαδα με πρόχειρες εκτιμήσεις πρέπει να ειναι πάνω απο 1 με 2 εκατομμύρια Εβραίοι , αφού το 1940 ηταν 50.000 (συμφωνα με απογραφή της εποχής),πολλοί κομμουνιστές αριστεροί ειναι Εβραίοι 1ης,2ης,3ης,4ης γενιάς, μαζί με άλλες βάρβαρες συγγενικές φυλές των Οβριών,οπως απόγονοι απο Ούννους Μογγόλους Σλάβους,όλοι αυτοι απάρτιζαν τους κομμουνιστες το 40! ο δε Βελουχιώτης καθαρός Εβραίος ηταν, το γνωρίζουμε αυτο απο τα "συμπτώματα" που έχουν οι Εβραίοι,(Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς, Σαδισταί,)οπως λένε οτι έριχνε αλάτι σε πληγές των θυμάτων του, και ηταν και αδελφή και παιδεραστής μεταξύ άλλων, οπως ένας άλλον όμοιος του,ο Κεμάλ..

Όλοι αυτοι ζουν ανάμεσα μας!! πως θα τους αναγνωρίστε ? δύσκολο μετά απο τοσο εκφυλισμό της φυλής, όμως κάθε αριστερός κομμουνιστής ειναι ύποπτος οτι μπορεί να ειναι Εβραίος στο γένος ! αυτοι έτσι ξεχωρίζαν την ελληνική φυλή το 40 και κατάσφαζαν μη κομμουνιστές ... Ο Βελουχιώτης το είχε διακηρύξει αφελέστατα. «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ’ αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους». Οι νεοελληνες έχουν την εντύπωση οτι σκότωναν τους "προδότες" τότε ενώ έκαναν γενοκτονία, τι να τους πεις? το αστείο ειναι οτι πολλοί νεοέλληνες νομίζουν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων ...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications