2 Οκτ 2017

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ..

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ..

Εντύπωση προκαλεί η κλήση εκπαιδευτικών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ύστερα από ανώνυμη καταγγελία γονέων εναντίον τους για μαθήματα σε λαθρο-προσφυγόπουλα, στο χώρο του σχολείου, τις απογευματινές ώρες.

Όπως αναφέρει το «alfavita.gr», ψηφίσματα διαμαρτυρίας αλλά και συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς έστειλε ο σύλλογος εκπαιδευτικών Αμαρουσίου που ζητά να σταματήσει άμεσα κάθε απόπειρα δίωξης εκπαιδευτικών::::

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου ενημερώθηκε από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Κερατσινίου Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» σχετικά με ανώνυμη καταγγελία ομάδας γονέων, στο 5ο Δημ Σχ Κερατσινίου, για θέματα που αφορούν στην περσινή επιλογή και λειτουργία ΔΥΕΠ, στην αντίστοιχη σχολική μονάδα, κατά τις απογευματινές ώρες. Η καταγγελία τους επιδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, με την προοπτική να απαντηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π. Ε. από την πρώτη στιγμή, συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται στους μετανάστες και τους πρόσφυγες(αφού το 60% ειναι αριστεροί δάσκαλοι λογικό ειναι), προασπίζοντας τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα. Σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων και μεταναστών, πάγια, υποστηρίζουμε την ένταξη τους με διασπορά και κατανομή σε όλα τα πρωινά τμήματα, τονίζοντας τη θετική βαρύτητα που έχουν οι κοινωνικές σχέσεις μεταξύ συνομηλίκων για την κοινωνική τους ανάπτυξη, ενάντια σε φοβικές προκαταλήψεις και συντηρητικά στερεότυπα.

Στις περισσότερες άλλωστε, από τις διεθνείς και ευρωπαϊκές Συμβάσεις κατοχυρώνονται και επιβάλλονται δικαιώματα και ελευθερίες, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών χωρίς χαρτιά.

Πρωτόγνωρη έκπληξη μας προκαλεί το γεγονός, πώς εκπαιδευτικοί που σεβάστηκαν, υποστήριξαν, και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μεταναστών και προσφύγων, παρά τον ιδιότυπο χαρακτήρα των ειδικά αποκομμένων εκπαιδευτικών δομών ΔΥΕΠ, καλούνται τώρα σε έγγραφη αναφορά, παρά το ανώνυμο της καταγγελίας.

Ερωτήματα:
1) Εσύ πήγες με παράνομο τρόπο μετανάστης στη Γερμανία η κάπου άλλου; (Δηλαδή χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες και τα απαραίτητα έγγραφα;)
2) Η παρανομία δεν πρέπει να τιμωρείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία;
3) Με ποιο δικαίωμα πάνε στα ίδια σχολειά όταν δεν μιλούν καλά καλά ελληνικά, και οχι δε ειδικά σχολεια?(απάντηση: για συνηθίζουν απο μικρά τους αλλόφυλους ώστε να το έχουν δεδομένο,αλλα το κυριότερο? να ζευγαρώνουν με αλλόφυλους) !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ..
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats