5 Οκτ 2017

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το... όπλο του και κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, έδωσε ένα δείγμα των σκοπευτικών του ικανοτήτων.

Δοκίμασε ένα ειδικών αποστολών βελγικό όπλο, το αυτόματο Ρ-90, διαμετρήματος 5,7 Χ 28 χλστ, του οπλοστασίου των Καταδρομέων στην Κύπρο, στο οποίο προστίθεται και σιγαστήρας και γίνεται εντελώς αθόρυβο.

Ο υπουργός Άμυνας το δοκίμασε σε βολές κατά ριπάς και βολή κατά βολή, λίγο προτού αναχωρήσει, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη για την Αθήνα τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο της Διοίκησης Καταδρομών Κύπρου, απ’ όπου και η φωτογραφία

Κρίνοντας από τις ελληνικές στολές παραλλαγής κάποιων ανδρών των Καταδρομών, που στην Εθνική Φρουρά έχουν καταργηθεί ήδη από το 1999, πρέπει να πρόκειται για στελέχη της ελλαδικής 35ης Μοίρας Καταδρομών, η οποία επίσης εδρεύει στο Σταυροβούνι.

Το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιείται από την ΕΚΑΜ στην Ελλάδα έστω και περιορισμένα. Θεωρείται ιδανικό για πολύ κλειστούς χώρους και συμπλοκές εκ του σύνεγγυς

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: