11 Οκτ 2017

Μητσοτάκης: «Παιδί ήθελε να αλλάξει φύλο επειδή του το είπε εξωγήινος στον Υμηττό» [Βίντεο]

Μητσοτάκης: «Παιδί ήθελε να αλλάξει φύλο επειδή του το είπε εξωγήινος στον Υμηττό» [Βίντεο]

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, κατέθεσε με «προχειρότητα και ανευθυνότητα» ένα νομοσχέδιο «ψάχνοντας ένα άλλοθι για την πολιτική λιτότητας που έχει επιβάλει», άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγνώρισε ότι το ζήτημα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου «αποτελεί αυτονόητη αναγκαιότητα σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου», προσθέτοντας ότι «η Ν.Δ. έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Τόνισε πως αναμένει τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας «για να δούμε», όπως είπε, αν υπάρχει «αρραγής κυβερνητική πλειοψηφία και δεδηλωμένη στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης: «Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος.

Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μητσοτάκης: «Παιδί ήθελε να αλλάξει φύλο επειδή του το είπε εξωγήινος στον Υμηττό» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications