Ο πανηλίθιος Μακρόν σε 7χρονο αγόρι χωρίς ρούχα από τη Γαλλική Γουιάνα: Τι καριέρα θα ακολουθήσεις;
Ο πανηλίθιος Μακρόν σε 7χρονο αγόρι χωρίς ρούχα από τη Γαλλική Γουιάνα: Τι καριέρα θα ακολουθήσεις;

Για να γίνεις πιόνι των Οβριών 2 πράγματα ισχύουν : 1 Να είσαι ηλίθιος στα επίπεδά ζώου,ώστε να είσαι όργανο του συστήματος, χαμηλής νοημοσύνης και επίγνωσης, ανεξάρτητα ποσά πτυχία σου έδωσαν η οχι, αφού το εκπαιδευτικό σύστημα βασίζεται στο copy paste και οχι στην ευφυΐα,σε άλλη περίπτωση μονο το 10% θα είχε πτυχία, (βλέπε παράδειγμα κάτι χρήσιμες ηλίθιες του ΣΥΡΙΖΑ με μεταπτυχιακά που έχουν βάλει σε υπουργεία οι Εβραίοι να εκτελούν εντολές τους ) . 2 Να είσαι σαν αυτούς αδίσταχτος προερχόμενος απο το κακό....

Η χαρακτηριστική γκριμάτσα του μικρού αγοριού στην ερώτηση του Γάλλου προέδρου Όταν εξελέγη στην προεδρία της Γαλλίας, σχεδόν όλοι μίλησαν για ένα νέο ρεύμα στην Ευρώπη, για μία νέα εποχή. Πολύ γρήγορα όμως, διαψεύστηκαν...Άλλο ένα αριστερό πιόνι των Οβριών μπήκε πρωθυπουργός σε μια ακόμη χωρά της Ευρώπης, εντελώς δημοκρατικά! η Λεπέν ηταν "ναζι" άρα κακό!! σύμφωνα με την αριστερή /μασονικη προπαγάνδα.

Λίγους μήνες μετά, οι μεταρυθμίσεις που επιχειρεί στη Γαλλία κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που ευελπιστούσε η εργατική τάξη, ενώ η γενικότερη συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται προκλητικά στημένη και επικοινωνιακή. Ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποιεί περιοδεία στη Γαλλική Γουιάνα, όπου δεν κατάφερε να αποφύγει την «γκάφα», όπως τη χαρακτήρισαν πολλά μεγάλα παγκόσμια δίκτυα.

Ο Μακρόν, μιλώντας με ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο δεν φορούσε ούτε καν ρούχα, το ρώτησε για τα… πλάνα που έχει στο μυαλό του, αναφορικά με την καριέρα που θα ακολουθήσει όταν μεγαλώσει!

Προφανώς ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει συναναστραφεί με 7χρονα παιδιά, πολύ δε περισσότερο με 7χρονα από τη Γουιάνα και τις άλλες γαλλικές κτήσεις, στις οποίες βασικό μέλημα των κατοίκων τους είναι η εξασσφάλιση ενός πιάτου φαγητού, φαρμάκων και ενός υποτυπώδους επιπέδου διαβίωσης.

Όταν ο μικρός άκουσε την ερώτηση του Μακρόν, η γκριμάτσα στο πρόσωπό του ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική. Ο Γάλλος πρόεδρος πήγε για… επικοινωνιακό μαλλί, αλλά βγήκε… κουρεμένος! Δείτε το στιγμιότυπο με την απίθανη ερώτηση του απίστευτου πρώην τραπεζίτη και νυν προέδρου…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications