4 Οκτ 2017

Λαζόπουλος /Αξίζει να το δεις (βιντεο)

Λαζόπουλος /Αξίζει να το δεις (βιντεο)

Πολλά πολιτικά πρόσωπα είναι διεφθαρμένοι και κλέφτες και παρουσιάζονται οι ίδιοι στο λαό ως ηθικοί και αξιόλογοι.

Στη tv επίσης επικρατεί ενα μάτσο πο……ς. γα……..αι όλοι μεταξύ τους όπου εξυπηρετούν σκοπούς. να ληθαργοποιουν συνειδήσεις. να αποχαυνώνουν μυαλά.

Να λένε ψέμματα και να τσεπώνουν εκατομμύρια. Τα ίδια σκατα επικρατούν και στη μουσική. στα είδη ποπ/λαϊκά/έντεχνα περισσότερο. χρησιμοποιουν κάθε μέσο ώστε να παρουσιάζουν τα λάθος ως σωστά. με σκοπό να χάνονται οι αρετές κ οι αξίες.

Να έχει ο κόσμος λάθος πρότυπα. έτσι διδάσκεται ο κόσμος να αγαπά την απάτη την ξεφτίλα την ανηθικότητα κ τη πουστι@. Γιατί τους κρατάμε τόσα χρόνια ζωντανούς πείτε μου????? γιατί??? Κουράστηκα να βλέπω τόσα χρόνια την αδικία.

Κουράστηκα ν βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν και καθίκια να καλοπερνούν.

sfairika

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Λαζόπουλος /Αξίζει να το δεις (βιντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: