6 Οκτ 2017

Τελικά τα κρούσματα ιλαράς αφορούνε τους γύφτους και μερικούς λάθρο..

 Τελικά τα κρούσματα ιλαράς αφορούνε τους γύφτους και μερικούς λάθρο..

Τελικά δεν φταίει το "αντιεμβολιαστικό κίνημα" ! αλλα έγραφαν ψευδώς :Μεγάλη επιδημική έξαρση της ιλαράς στην Ελλάδα!!Μεγάλη προσοχή: Συναγερμός επιδημικής έξαρσης για την ιλαρά!!! ετσι έγραφαν ολο το Σεπτέμβριο χωρις να λένε οτι ειναι γυφτάκια, κουίζ: τα 100-200 κρούσματα στα 10 εκατομμύρια ειναι "επιδημική έξαρση" η τίποτα? μια χαρά έτρεξαν να κάνουν το εμβόλιο της Merk για μια αυτοάνοση ασθένεια οπως έτρεξαν να κάνουν το εμβόλιο gardasil επίσης της Merk.

Τα κρούσματα της ιλαράς στη χώρα μας ανέρχονται πλέον στα 200, σύμφωνα με δεδομένα που παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την Τρίτη. Το 70-75% αφορούν γυφτάκια, περίπου 15% είναι άτομα του γενικού πληθυσμού (οι γιατροί που περιθάλπτουν γύφτους) και περίπου 10% είναι λαθρομετανάστες.

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, υπογράμμισε ότι «τα θέματα δημόσιας υγείας και υγειονομικής ασφάλειας στης χώρας δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης», ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτήρισε την αύξηση «ελεγχόμενη».

Ο καθηγητής του Τομέα Υγείας του Παιδιού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περίπου 200 περιστατικά ιλαράς, το 70-75% αφορούν παιδιά από την κοινότητα των Βρομά, περίπου 15% είναι άτομα του γενικού πληθυσμού και περίπου 10% είναι μετανάστες, «σχεδόν αποκλειστικά παλαιών κυμάτων λαθρομετανάστευσης και όχι του πρόσφατου λαθροεισβολικού κύματος» (προφανώς Αλβανοί).

Ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και πρόληψης Νοσημάτων, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, επεσήμανε ότι τα πρώτα κρούσματα ιλαράς εμφανίστηκαν το Μάιο του 2017 και αφορούσαν τρία μικρά παιδιά της κοινότητας των Βρομά από Ρουμανία.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λέμε ότι αυτή τη στιγμή ο αριθμός των κρουσμάτων μέχρι σήμερα είναι περίπου 200, σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων μηνών στη χώρα μας. Δεν βλέπουμε μια πολύ μεγάλη, εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, αλλά μια προοδευτική, αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων και αυτό από το γεγονός ότι έχουν επιδεινωθεί οι καιρικές συνθήκες, υπάρχει μεγαλύτερος συγχρωτισμός και ιδιαίτερα με την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία.

Παρά ταύτα, ακριβώς, βασισμένοι στο γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός του ελληνικού πληθυσμού είναι πράγματι καλυμμένος με δύο δόσεις του τριπλού εμβολίου, φαίνεται ότι η εξάπλωση της επιδημίας είναι ελεγχόμενη, την παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή», κατέληξε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

krasodad.blogspot

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τελικά τα κρούσματα ιλαράς αφορούνε τους γύφτους και μερικούς λάθρο..
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications