10 Οκτ 2017

Η αλλαγή ταυτότητας φύλου είναι μια νεοταξική χυδαιότητα

Η αλλαγή ταυτότητας φύλου είναι μια νεοταξική χυδαιότητα

Aυτοί που με τόση απάθεια ψήφισαν την επιλογή αλλαγής φύλου στα ανήλικα, να είστε σίγουροι πως δεν θα διστάσουν αν πάρουν εντολή ,να διατάξουν και τον πνιγμό των μωρών στις κούνιες τους.

Τα ανήλικα δεν επιτρέπεται από τον νόμο να ψηφίζουν ,δεν είναι εις θέσιν να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και πόσο περισσότερο για το μέλλον τους ούτε για τον εαυτό τους και το σύνολο γι αυτό και κηδεμονεύονται έως ότου ενηλικιωθούν ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ και μόνο με την ενηλικίωση θεωρούνται ΠΟΛΙΤΕΣ και απολαμβάνουν τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις του πολίτη.

Ούτε επιτρέπεται να οδηγούν ή να οπλοφορούν η και να παντρεύονται παίρνοντας μια απόφαση που μπορεί να αποβεί καταστροφική εφ όσον μετά από μερικές ώρες μπορεί και να έχουν αλλάξει γνώμη για μια εφηβική ανοησία που προφανώς μπορεί και να έκαναν με ανυπολόγιστο κόστος και στην ζωή τους αλλά και στο σύνολο.

Η εφηβική ηλικία, χαρακτηρίζεται από την ανακάλυψη ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του ΕΓΩ δηλαδή την αναγνώριση και αποδοχή του εαυτού . Πρόκειται για ένα συνεχές ψάξιμο και μια ανησυχία που ακολουθείται από νευρική ένταση που προκαλείται από την τεράστια αλλαγή λόγω των ορμονών που συντελείται στο σώμα (αυξητικό τίναγμα ονομάζεται στην φυσιολογία ) και που το παιδί θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτή δουλεύοντας στον εγκέφαλο του όλα τα νέα δεδομένα και έχοντας χρόνο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ,να ανακαλύψει πρώτα το σώμα του δηλαδή .

Οταν πρωτοξεκίνησαν οι εγχειρίσεις αλλαγής φύλου ,το νομικό καθεστώς όριζε πως το άτομο έπρεπε να είναι ΕΝΗΛΙΚΟ και να μείνει σε κέντρο για δύο χρόνια συμπεριφερόμενο και ζώντας δοκιμαστικά ως το φύλο που ήθελε να μετατραπεί χειρουργικά .

Οι περισσότεροι δεν άντεχαν τα δύο χρόνια και συνειδητοποιούσαν πως δεν θέλουν να γίνουν γυναίκες παίρνοντας έναν δρόμο που δεν θα είχε γυρισμό εφ όσον δεν ήταν σίγουροι απόλυτα πως δεν θα το μετάνιωναν για το υπόλοιπο της ζωής τους . Οσοι περνούσαν το τεστ ,εγχειρίζονταν κανονικά και ζούσαν μια ζωή που πραγματικά επέλεξαν ως αδικημένοι της φύσης . Το να έρθει όμως ο Μήτσος με τα χρωμοσώματα ΧΨ να δηλώσει Μαρία με μια μαλαπέρδα ναααα και έναν κουβά .....αυτό καταντά εντελώς γελοίο .

Η σ@ξουαλική ζωή όμως του Μήτσου ,είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ,γιατί ως ενήλικας αυτό θέλει και δεν αφορά κανέναν το τι κάνει στην προσωπική του ζωή .

Αυτά ,όσον αφορά στον Μήτσο και όχι στον Δημητράκη που δεν ξέρει καλά καλά και τώρα ανακαλυπτει τι κουβαλά στο καβάλο του .Τον Δημητράκη που θα δικαιούται σοβαρές και κρίσιμες αποφάσεις για την ζωή του όταν θα ενηλικιωθεί και δεν θα μπορεί κανένας με κανένα νομοσχέδιο του αίσχους (ώστε να έχει νομικό έρεισμα) ,να τον μετατρέψει σε γιουσουφάκι και να τον εκμεταλλευτεί ερωτικά .

Η ταυτότητα φύλου ,είναι μια νεοταξική χυδαιότητα εφ όσον τα γονίδια και η γεννετική ορίζουν τα χαρακτηριστικά .
Η σ@ξουαλική έλξη και οι σ#ξουαλικές προτιμήσεις ,δεν συνιστούν φύλο ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ .

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!

myblogs

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η αλλαγή ταυτότητας φύλου είναι μια νεοταξική χυδαιότητα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications