Η υποκρισία των αριστερών πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ  δεν έχει όρια!
Η υποκρισία των αριστερών πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ  δεν έχει όρια!

Πολλά λογία χωρίς ουσία, και χωρίς να λένε τίποτα ουσιαστικό, Ένας ΠΑΣΟΚΟΣ που έγινε ΣΎΡΙΖΑ μέσα σε μια νύχτα ,κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ που εκεί ηταν επι χρονιά! ο συγκεκριμένος εμφανίζεται να μην έχει δουλέψει πότε του, δηλαδή δεν έχει ούτε ένα ένσημο αλλα κυκλοφορεί με τσιπ οπως είχε βάλει ο ίδιος!,αφού δηλώνει (απο μικρός στα βάσανα "δημοσιογράφος") Βαμμένος πασόκος από την εποχή των σχολικών καταλήψεων του '90-91, "δημοσιογράφος" κατινίστικων lifestyle εντύπων στην περίοδο του Σημιτισμού!

Ακριβώς για το λόγο οτι δεν έχουν κανει τίποτα στην ζωή τους ,όλη τους η ζωή ηταν πως να χειραγωγούν , έχουν γίνει μανούλες στην πλύση εγκεφάλου! και έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο γραφής, διαβάστε την υποκρισία του σε μια αριστερή σελίδα γεμάτη αριστερούς μέχρι και ο ιδρυτής του ΣΎΡΙΖΑ ) εμφανίζεται εκεί:

Το ΠΑΣΟΚ, με σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ήταν ένα μεγάλο πλατύ σοσιαλπατριωτικό κίνημα μέχρι που αλώθηκε εκ των έσω από τους γερμανόφιλους εκσυγχρονιστές και ύστερα ήρθαν τα χρηματιστήρια, τα ευρώ και στο τέλος τα μνημόνια.

Η μεγάλη πατριωτική οργάνωση του λαού, το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος από τους εκσυγχρονιστές και τους «λιμπεράλες» για να μετατρέψουν τη χώρα σε αποικία χρέους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στο 45% του λαού που τον ψήφιζε, τον πίστευε και τον ακολούθησε μέχρι τέλος στη μεγάλη πορεία για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.

Ανήκει στον λαό που με τον Ανδρέα ηγέτη οραματιζόταν μια νέα μεγάλη ιδέα, μια νέα μεγάλη Ελλάδα, όνειρα και σχέδια που η πέμπτη φάλαγγα των εκσυγχρονιστών τσαλαπάτησε με μανία.

Σήμερα ο Ανδρέας ανήκει σε όποιον περπατά στα βήματά του στον δρόμο του μεγαλείου για ελεύθερη, υπερήφανη και ισχυρή πατρίδα.Μια πατρίδα σεβαστή από εχθρούς και φίλους, μια πατρίδα ηγεμόνισσα, μια πατρίδα που δεν υποχωρεί, δεν υποκύπτει. Μια πατρίδα που δεν διαπραγματεύεται Κύπρο, Μακεδονία, Βόρεια Ήπειρο. Μια πατρίδα Ελληνική για όλους τους Έλληνες.

Η Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η Ελλάδα που αρνήθηκε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και τα γονάτισε με εμπάργκο ώστε να υποκύψουν, ήταν η Ελλάδα που είχε αγοράσει από τότε γεωτρύπανο (που το πούλησε μετά ο Σημίτης) για να εξορύξει υδρογονάνθρακες, ήταν η Ελλάδα που απάντησε με πολεμική κινητοποίηση στην Τουρκία τον Μάρτη του 1987, αναγκάζοντας τους Τούρκους να υποχωρήσουν.

Η Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μια πατριωτική σοσιαλιστική Ελλάδα με παγκόσμια φωνή… Μετά ήρθαν οι λογιστές και μας κατέστρεψαν. Σε ποιον λοιπόν ανήκει η κληρονομιά του Ανδρέα; Δεν ξέρουμε εάν ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά σίγουρα δεν ανήκει στα σοσιαλφιλελεύθερα σταγονίδα της ΔΗ.ΣΥ. Και σίγουρα η σοσιαλφιλελεύθερη Φώφη δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας όμως σίγουρα ανήκει στον λαό του και στα πνευματικά παιδιά του. Ανήκει σε εκατομμύρια Έλληνες που κουβαλάνε τα λόγια του σαν κρυφό ευαγγέλιο μέσα στις ψυχές τους, που έχουν τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη πυξίδα, που συναντιώνται «μυστικά» από εδώ και από εκεί και σχεδιάζουν την ανέγερση της ταλανισμένης πατρίδας.

Φυσικά αυτα που λέει ειναι στάχτη στα μάτια, το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε απο κομμουνιστές οπως και το ΣΥΡΙΖΑ με λεφτά απο την CIA, και ο ίδιος ειναι κομμουνιστής, δεν υπάρχει διαχωρισμός αναμεσα σε αριστερούς και κομμουνιστες ειναι το ίδιο μονο οι ίδιοι δεν ξέρουν οτι ειναι το ίδιο και υπηρετούν τα ίδια αφεντικά!

Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται να έχει γράψει και βιβλία μαγαρίζοντας την αληθινή ιστορία, ένα απο αυτα: "Έλληνες Αυτόχθονες και όχι Ινδοευρωπαίοι" αυτοι πρέπει να παρακολουθούν σεμινάρια προπαγάνδας δεν εξηγείτε αλλιώς! αφού Έλληνες και Ινδοευρωπαίοι (καυκάσιοι) ηταν το ίδιο πράγμα οπως και και οι λεγόμενοι Ρωμιοί τοτε δεν υπήρχε η Ελλάδα ως κράτος καν αλλα περιοχή «Ρωμανία». Η Αννα Κομνηνή έγραψε την «Αλεξιάδα» . Εκεί μέσα αποκαλεί τους κατοίκους της Ρωμανίας «Ρωμαίους» . Πουθενά δεν τους λέει «Έλληνες» . Και μιλάμε για τα έτη 1081 έως 1118 μχ !

Τελικά το Ινδοευρωπαίοι έγινε μύθος και αυτο! οι Έλληνες και οι Ρωμιοί ειναι άλλος λαός και οχι ο ίδιος , οι Έλληνες φύτρωσαν στην Ελλαδα και οι άλλοι φύτρωσαν στην Ευρώπη! οι Ινδοευρωπαίοι οχι μονο μύθος δεν ειναι αλλα σε αυτη άνηκαν οι αρχαίοι Έλληνες και όλη η Ευρώπη! και τα ονόματα που χρησιμοποιούν δήθεν ως άλλους λαούς και έθνη δεν είχαν σημασία η φυλή ηταν ίδια, σαν λέμε οι βόρειο Έλληνες με τους νότιους ειναι άλλος λαός! ολα άλλαξαν βεβαία στην Ευρώπη μετα την εισβολή βάρβαρων και χωρισμό σε κράτη!

Οι Κέλτες και οι Έλληνες ζούσαν στην ίδια ήπειρο την Ευρώπη χιλιάδες χρόνια άπλα χωρίστηκαν σε διαφορετικά έθνη.Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν οτι ειναι Ελληνικά αδέρφια τους μόνο οι Ευρωπαίοι.Για τους Αφρικάνους αυτο δεν το είπαν ποτέ ούτε για μογγολικές φυλές οτι εχουν κοινές ρίζες. Άντε τώρα να τα εξηγήσεις αυτα στην αποβλακωμένη μάζα αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο ψέμα, αυτοι οι αριστεροκομμουνιστες δεν έχουν σχέση με την ινδοευρωπαϊκή φυλή (καυκάσια ) και στην ουσία αυτοι ειναι οι Ούννοι!!
(βλέπε εδώ στοιχειά
) απόγονοι εισβολέων, και οχι οι Γερμανοί που λενε υποκριτικά ,ηταν καυκάσια φυλή κατα 70-80% έως το 1945 που εκαναν γενοκτονία και βίασαν εκατομμύρια γυναίκες, γιαυτό και ηταν ξανθοί, Μογγολοι/Ούννοι ξανθοι δεν υπάρχουν! οι κομμουνιστές ειναι Ούννοι στην πραγματικότητα και μαυριδεροί καθώς ειναι φυλή απόγονοι εισβολέων! !! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications