24 Οκτ 2017

Ένα «φάντασμα» εμφανίστηκε σε ένα εστιατόριο των ΗΠΑ (Video)!!

Ένα «φάντασμα» εμφανίστηκε σε ένα εστιατόριο των ΗΠΑ (Video)!!

Οι υπάλληλοι σε ένα εστιατόριο στην πόλη της Βεντούρας της Καλιφόρνιας πιστεύουν ότι ένα φάντασμα έχει εγκατασταθεί στο μαγαζί τους, σύμφωνα με το New York Daily News.

Ένας από τους εργαζόμενους είπε ότι όταν έφτασε το πρωί στην εργασία του , είδε ότι μια από τις καρέκλες ήταν στο πάτωμα. Ο άνθρωπος τσέκαρε τα αρχαία των κρυφών κάμερων και είδε ότι η καρέκλα είχε πέσει από μόνη της.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη την ημέρα: μερικοί επισκέπτες στο εστιατόριο παρατήρησαν ότι μια καρέκλα κινείται από μόνη της. Αυτό το «φάντασμα» καταγράφηκε επίσης από τις κάμερες.

«Αυτό είναι πολύ σπάνιο, μετά απο 27 χρόνια εργασίας εδώ δεν είχε συμβεί πότε κάτι τέτοιο», λέει ο συν-ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο Dave Foldes . Ωστόσο, ο Dave λέει ότι όταν συμβαίνουν σπάνια ή αστεία πράγματα, συχνά κατηγορούν τα «πνεύματα» των πρώτων επισκεπτών του εστιατορίου, που πέθαναν πριν από 25 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, οι πελάτες δεν ανησυχούν για το «φάντασμα». "Δεν με νοιάζει αν δεν κουνήσει την καρέκλα μου", αστειεύτηκε ένας από αυτούς.

Οι χρήστες του YouTube, ωστόσο, δεν πιστεύουν το προσωπικό του εστιατορίου. Πολλοί σχολίασαν ότι το βίντεο είναι ψεύτικο και κατηγόρησαν τους ιδιοκτήτες οτι θέλουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες μέσω της ιστορίας για «φάντασμα».©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένα «φάντασμα» εμφανίστηκε σε ένα εστιατόριο των ΗΠΑ (Video)!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: