Απών από την μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης -Πυρά Καλαφάτη κατά Μπουτάρη για την απουσία του από την παρέλαση  BINTEO
Απών από την μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης -Πυρά Καλαφάτη κατά Μπουτάρη για την απουσία του από την παρέλαση

Δριμεία επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την απουσία του τόσο από τη σημερινή παρέλαση στο κέντρο της πόλης όσο και από τους χθεσινούς εορτασμούς στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης.

Αρχικά για τη σημερινή μέρα ο κ. Καλαφάτης τόνισε:

“Απέναντι σε όλους εκείνους που με θολωμένο το μυαλό εκμεταλλεύονται τις παρελάσεις για να φτιάξουν το πολιτικό τους προφίλ εμείς είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη νεολαία και να τη συγχαρούμε. Με αυτό τον τρόπο να την παροτρύνουμε να ακολουθήσει πιστά το δρόμο της γνώσης και της αριστείας.

Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για ένα καλύτερο αύριο και για την νεολαία και για την Ελλάδα».Στη αναφερόμενος στην απουσία του κ. Μπουτάρη δήλωσε:

“Μακάρι να έλειπε μόνο σήμερα ο δήμαρχος.
Ο δήμαρχος λείπει σχεδόν πάντα από όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη.
Αυτό είναι κάτι που προπιεί να αναλογιστεί και να καταγράψει ο Έλληνας πολίτης.
Ο καθένας με τη συμπεριφορά του την παρουσία τα λεγόμενα ή την απουσία του δίνει και το δικό του στίγμα.
Ο θεσμός επέλεξε να υποβαθμίσει εκπροσώπηση αυτή με τον να μην παρίσταται και να εκπροσωπείται από μέλος του δημοτικού συμβούλιο».

O κ. Καλαφάτης προανήγγειλε ότι θα γίνει μεγάλη συζήτηση για την απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, επισημαίνοντας πως είναι θέμα συμβολισμών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications