Eπανεμφανίστηκε ο Σώρρας και καλεί τους Έλληνες σε επίθεση με εξώδικα [video]
Eπανεμφανίστηκε ο Σώρρας και καλεί τους Έλληνες σε επίθεση με εξώδικα [video]

Ο άφαντος εδώ και έξι μήνες Αρτέμη Σώρρας, που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών , χωρίς αναστολή κάτα παράδοξο τρόπο,απο το σύστημα με εντολες Οβριών, τύπου στημένες δίκες Χ.Α, γιατί έβαλε χέρι στο οικονομικό σύστημα τους τον Κένεντι τον δολοφόνησαν γιαυτό το λόγο, και αυτα περί υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση ειναι φούμαρα, επανεμφανίστηκε σε ένα βίντεο 19 λεπτών, μέσω του οποίου καλεί τους Έλληνες σε επίθεση με... εξώδικα.

"Αδέρφια μου, πολεμιστές μου, πρέπει όλοι ενωμένοι να τρέξουν τη διαδικασία των εξωδίκων. Πρέπει να συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις για να τρέξουν τα εξώδικα. Πρέπει όλοι να τρέξετε, να ενημερώσετε τους συνέλληνές μας στη διαδικασία αυτή, να κάνουν εξώδικα. Πρέπει να κάνουν όσο πιο πολλοί, στα ταμεία παντού, για να μπορέσουμε να επιτεθούμε", τονίζει ο Σώρρας.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις αναφέρει: "Υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο, θα επιτεθούμε σε όλο το καθεστώς, με τους συμπολεμιστές μας.

Πρέπει να αναπαράξετε τον εαυτό σας. Να έρθουν κι άλλοι στην Ελλήνων Συνέλευση. Ανοίξτε γραφεία, εσείς οι παλιότεροι πολεμιστές πρέπει να φτιάξετε καινούργιους για να επιτεθούμε".

Όσο άφορα το αν είχε δις?,αρκεί να δει κάνεις ποιοι τον κυνηγούσαν με λυσσά για να καταλάβει οτι για τον κυνηγούν αυτοι, δεν τον κυνηγούσαν γιατί έλεγε παραμυθία! αφού το πρώτο δικαστήριο έβγαλε οτι τα είχε άρα τα είχε! που πήγαν? σε ομόλογα δεν ηταν υποτίθεται?ακόμα καλύτερα για τους όμβριους! δίνεις μια εντολή και τα βγάζουν άκυρα, τοσο απλο! αφού οι ιδιοι έβγαλαν άκυρα τα πτυχία κάποιου γιατρού με μια εντολή γιατί έλεγε τα αυτονόητα για τα εμβόλια, οπως "ενημερωθήκαμε" απο την "επίσημη" μασονική σελίδα τους! όλοι σε θέσεις κλειδιά τους όμβριους υπηρετούν...

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

AGAPITE ELEYTHERE AETE ,O SWRRAS DEN EIPE SE KANENAN NA TON PISTEFSI.YPARXOUN TA DOKOUMENTA. EAN EISE ELLINAS KAI AGAPAS THN E L L A S , ZITISETA KAI THA SOU TA STILLW EGW O DRAKIDIS KONSTANTINOS POU MENW STIN GERMANIA APO TO 1974, IDOU TO PIDIMA ,IDOU KAI I RODOS .

Ανώνυμοςείπε...

δεν τον κατηγοραω τον Σωρρα, ισα ισα παιδια εγω τον παραδεχομαι. η ΕΣΥ που ιδρυσε ειναι η μονη οργανωση που ματαιωσε πολλακις πλειστηριασμους και σταθηκε αισθητα και δραστηρια στο πλευρο δεινοπαθων Συνελληνων! αυτο ποθ κριτικαρω ειναι η εμμονη του στην αρχαιολατρεια η απαρνηση Του Ελληνικου Βυζαντιου και η παγανιστικη αποστασια απο τον Χριστιανισμο σε στυλ ΝεοΙουλιανισμου! μπερδευομαι και στο ερωτημα απο που προερχονται τα λεφτα, τα οποια αποδεδειγμενα υπαρχουν!... ειναι οντως παρακαταθηκη των προγονων μας, οπως λεγουν η ειναι μασσωνικης η δεν ξερω εγω τι αλλου ειδους σατανιστικης προελευσεως! οι Συνελληνες της ΕΣΥ ας μας ενημερωσουν! κατα τα αλλα υποκλινομαι στην λεβεντια την ανδρεια και τον ελληνισμο του συνελληνος μας Αρτεμιου!

thevείπε...

με τα λεφτά που έχει μπορεί να πάει κατευθείαν στο ΔΝΤ και να τους πληρώσει 10 ψωρο δισεκατομμύρια, για αρχή.Ας μη μας κουνάει λοιπόν τα λεφτά και μας υποδεικνύει τι να κάνουμε γιατί αυτά δεν είναι Ελληνικές συνήθειες. Άσε που μοιάζει αλλά έχει και συμπεριφορά γύφτου που πουλάει μαϊμού i-phone. Δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο, έχουμε και Έλληνες γύφτους από αρχαιοτάτων χρόνων. Μπράβο στη Νάνσυ που δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά του.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications