Ο Κούγιας Έβρισε Και... Έφτυσε Τον Ελ Καντουρί - Βίντεο
Ο Κούγιας Έβρισε Και... Έφτυσε Τον Ελ Καντουρί - Βίντεο

Ο Αλέξης Κούγιας διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί το ακέραιο του χαρακτήρα του όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και αποτυπώθηκε με τον πλέον χειροπιαστό τρόπο στο γήπεδο της Λάρισας!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 αμαύρωσε την ιστορία του συλλόγου που μετρά χρυσές σελίδες, καθώς αφού επιτέθηκε λεκτικά στον Ελ Καντουρί, δεν δίστασε να τον φτύσει, με τον τηλεοπτικό φακό να τον «συλλαμβάνει»!

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας κατά δήλωσή του είναι δικηγόρος των «Παραπολιτικών», του Κουρτάκη και του Μαρινάκη. Να τον χαίρονται! Θαυμάστε τον άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον μεγαλοδικηγόρο και τελικά… «καραγκιόζη» Αλέξη Κούγια:

Αναμένουμε πλέον με ενδιαφέρον να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ο αθλητικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αφού απολογηθεί αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή που προβλέπεται από τις διατάξεις, προκειμένου να μπει τέλος στην αλητεία!

«Συμπεριφορά που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης»
Μετά το τέλος του επεισοδίου ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάστηκε εξοργισμένος από τη γενικότερη συμπεριφορά σε βάρος του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ μετέφεραν τη θέση του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά: «Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν.

Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους».zougla.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications